Małgosiu ja przykrywam tylko te które naprawdę są wrażliwe, wyznaję zasadę ,że rośliny muszą sobie same radzić
Jurek ja też czytałam różne opinie na temat tego sklepu,z pierwszego zamówienia nie byłam za bardzo zadowolona bo część roślin co była w ofercie nie była tak naprawdę w sprzedaży no i jedną pomyłkę miałam,ale z biegiem czasu uważam że się poprawili,zamawiam 2-3 razy w roku ,sadzonki są niezłe i zdrowe,w 2013 r, nakupiłam sporo odmian dzwonków wszystkie w ubiegłym sezonie kwitły,pięknie się rozrastały
Grażynko moje róże też plamistość załapały nawet miniaturowe,co do kaliny -poczekaj,powinna wypuścić na wiosnę
Dorotko dziękuję i nawzajem(też miałaś wczoraj święto?) ,za Novalisa piękne dzięki
Beatko ja też jak powyżej napisałam raczej twarde warunki moim roślinom stawiam, jedynie co to okrywam hortensje ogrodowe bo wreszcie kwitną,kalmię i pierisy ,zostawiam też pierzynkę z liści na rabacie z bardziej cennymi odmianami bylin,pewnie,że łątwiej jest mając ogródek przy domu,możesz odkryć ,przewietrzyć jak jest cieplejszy dzień,moje tak jak zabezpieczyłam w listopadzie,powietrza dostaną dopiero jak pójdę na działkę