Witajcie
Na dworzu zimno, co weekend mam nadzieję, że coś zrobię w ogródku i nici ostatnio padał śnieg z deszczem, a jak przyjdzie wiosna to nie zdążę ze wszystkim..
A tu kilka zdjęć z ogródka mamy, kiedy u mnie tak będzie?
A ja bym zostawiła i obłożyła kamieniami, takimi polnymi. Można zrobić atrapę studni. Piękna architektura ogrodu. IAlbo bym traktowała jako mega donicę.
Witaj Kasiu Kochana masz kawał ziemi i to własnej a to już coś.Domek fajny a będzie jeszcze ładniejszy,strych już super wygląda,dach nowy tak,że praca na całego idzie.Sądząc po twoim temperamencie a zapewne go masz to stworzysz piękny ogród.Już cię nosi i dobrze bo wtedy jak tylko pogoda pozwoli to jak ruszysz ze wszystkim to pod koniec sezonu nie poznamy tego twojego miejsca,czego wam życzę.Powodzenia
Witaj Beacia,
O tak temperament to ja mam i rzeczywiście mnie nosi
W przyszłym tygodniu ma być kilka stopni na plusie, więc czas zabrać się za robotę, tylko ludzie tak dziwnie patrzą, jak coś robię o tej porze roku w ogrodzie
Biedne pelaśki coś za bardzo wybiegnięte .
U mamy ogród dojrzały ,więc masz skąd pobierać sadzonki .U Ciebie też szybciutko taki będzie .
Nie zwracaj uwagi na ludzi .Przyzwyczają się .Kiedyś rozgrabiałam śnieg na rabatkach ,żeby było go mniej i szybciej stopniał .To dopiero był widok .Teraz już nikt ,niczemu się nie dziwi ,choćbym nie wiadomo co robiła .
Pelaśki będą wiszące
Aż się uśmiechnęłam, jak przeczytałam o grabieniu śniegu u mnie już by się pukali w głowę, ale masz rację, nie mam zamiaru się przejmować ludźmi, w końcu kupiłam dom, żeby robić sobie co chce
Witaj Kasiu [po sąsiedzku ] Oj dużo wody upłynęło odkąd ja zapuszczałam korzenie na wsi. No byłam jeszcze piękna i młoda... teraz już zostało tylko 'i' i niezły ogród.