Przepiękna jesień, zarówno w ogrodzie jak i w lesie , i choć mało grzybów to taki spacer jest zawsze przyjemny . A do koralików mogę się dorzucić dla urozmaicenia kolorów
Gabrysiu jak to DOSTANIE przecież biznes miałyśmy kręcić
A jak zaczniemy rozdawać to nici z zarobku No widzisz a ja się zastanawiałam czy nie zrobić Ciebie prezesem firmy
Jadzia1 pisze:Gabrysiu jak to DOSTANIE przecież biznes miałyśmy kręcić
A jak zaczniemy rozdawać to nici z zarobku No widzisz a ja się zastanawiałam czy nie zrobić Ciebie prezesem firmy
No rzeczywiście Jadziu, przepraszam - kupi połowa pań.
Kurcze i taka fucha by mi przeleciała pod nosem
Dziewczyny jak widzę interes nabiera tempa , toż ja już będę robiła koraliki ,proponuję żeby 10 pierwszych klientów, dostało zapinki do koralików gratis a konto już mogę podać ,nie zależy mi ....aha nie sprzedajemy za pobraniem ;:126 ...dobrze godom
Dobrze godosz Boguś, dobrze.
Bo co to za interes jak potym dokłodać do niego jeszcze trzeba. Bo na jednym pobraniu nigdy sie nie skóńczy.
A jakby Ci koralików brakło to Ci moje fioletowe poślym.
Żeby klientki przyciągnąć ,to pokaże Wam co kupiłam ----przyjdą oczy napaść to zamówienie złożą -----a cenę ustalajcie ,chyba najlepiej jak będzie rosnąca ,tzn regulowana w górę
Dostałam gratis....te wyżej kupiłam po 6 zł...są to chryzantemy ogrodowe
Jo widza ino dwa - chyba mi też na oczy padło.
Ale piykne ni moga nic innego powiedzieć.
No to kiedy bydziesz sadzić ?
A jak już posadzisz to pstryknij fotke kaj one bedom rosły.
Bogusiu my musimy ten interes szybko rozkręcać bo mnie teraz pieniążki są potrzebne . Jak wnusia jest na świecie to i potrzeby będą większe
Jutro od rana zaczynamy
Kwiaty bardzo ładne