Dorotko u Ciebie wszystko jest tak pięknie wyeksponowane Każda roślinka ślicznie się prezentuje na zdjęciu i można ją dokładnie oglądnąć. Fajne nowości,a najładniejszy storczyk nie mam takiego,a bardzo je lubię.
Co to za roślinka ma takie urocze kwiatuszki na zdjęciu nad hortensją?
Dorotko twoja kolekcja żurawek powala mnie na łopatki.Masz ich tak dużo i takie cudne,że ja nie mogę się napatrzeć.Te od ciebie jakoś na szczęście jeszcze się trzymają i oby tak dalej.Mam nadzieję,że mi się zaaklimatyzują i też będą takie śliczne jak i u ciebie.Miłego i słonecznego dnia
Widać jaka ze mnie znawczyni na swoje usprawiedliwienie mogę tylko napisać,że nie posiadam Kaliny i tak mi się skojarzyło z hortensją. Wilczomlecz piękny
Kalina na pniu? Oj mam mega ochotę wszystko prowadzić na pniu! Obym się opamiętała.
Zaczęłam od pęcherznicy Loteus. Potem poszła hortensja Phantom a skończyłam na przycięciu trzech choinek (zostawiłam im tylko czuprynki) zainspirowana Twoimi okazami. I już myślę, co by tu jeszcze...
Cudne i róże u ciebie,z resztą wszystko mi się u ciebie podoba co zrobić .Oj ciekawa jestem tych moich róż ,które nabyłam i nie mogę się doczekać jak zakwitną(oby zakwitły).
Ewo
Czy znasz nazwę powojnika, którego pokazałaś na poprzedniej stronie?
Masz piękną kolekcję żurawek , każda w oryginalnym kolorku... A kalina przecudna , zawsze mnie kusiła ale mam za mało słonecznego miejsca.
Beatko ja nie Ewa ,może do kogoś innego miałaś pisać,ale na pytanie odpowiem clematis nazywa się Patricia Ann Fretwell 'Pafar' ,co do kaliny to moja druga rośnie w cieniu i ma się całkiem dobrze