Witam wszystkich serdecznie
Bardzo się cieszę, że zaglądacie i zostawiacie miłe wpisy, za które pięknie dziękuję
stokrotka1805 - będziesz je miała, wszystko zależy od Ciebie
LysyRudy - jak ogarniesz prace budowlane z ochotą zabierzesz się za tworzenie ogrodu przydomowego... na pewno masz już jakieś plany
Aniu - moje serduszki, a właściwie różowa, ma około 10 lat, biała jest młodsza i rośnie w większym cieniu przez co przyrasta wolniej. Liliowców jest cała masa, jest w czym wybierać, z czasem na pewno powiększysz kolekcję....to miłość na całe życie
Liliowce z nasion rozmnaża się, by otrzymać nowe odmiany. Teraz jest właśnie dobry czas na sianie liliowców, moje już stoją na parapetach, wkrótce zaczną kiełkować.
Wpadaj Aniu kiedy tylko zechcesz, zapraszam serdecznie i Ciebie i każdego z osobna.
Lucynko - zgadzam się z Gosią...porozglądaj się u siebie, a na pewno wypatrzysz jakiś kącik, albo i dwa dla tych przepięknych i wdzięcznych roślin. Ja pod liliowce przerobiłam całą rabatę, a zapewne nie tylko ja jedna

Bardzo, bardzo jest mi miło, że mój ogród tak Ci się spodobał, że chcesz w nim zostać na dłużej. Zaglądaj kiedy zechcesz, zapraszam
Gosiu - czytasz w moich myślach