Iwonko! Jak u mnie jest śnieg, przylatuje mnóstwo różnych ptaków. Poza tym fajnie się robi zdjęcia, bo śnieg rozświetla ogród.
Majka! Dalii jest coraz więcej ofert na rynku. Tu na forum też można zamówić, zapraszam do daliowych wątków
Irminko! Zaraz szukam! Ta różę miałam w sezonie 2014 pierwszy rok. Zobaczymy, co pokaże w tym
Aniu! Trochę się za Tobą stęskniłam

Ja też wiecznie oglądam u innych i róże, i dalie, i hosty, i hortensje, i inne takie tam, i podpatruję co u kogo rośnie i pięknie kwitnie. Teoretycznie miejsca nie ma, ale w praktyce, da się jeszcze ze setką roślin posadzić, tyle, że mam dylemat słoneczny, bo w słońcu miejsca niewiele, bo mam kilka drzew owocowych w ogrodzie. Ja powoli pozbywam się bylin ażeby mieć więcej miejsca na chciejstwa, a te co zostają są oznaczone dyskretną etykietką.
Comcia! To
China Girl! Bardzo ją lubię, bo jak jej nie lubić?
Dziękuję
Małgoś! Tak trochę niespodziewany splendor!

O o cannach mi przypomnij w kwietniu!

Będzie im tam dobrze! Karmnik jest cudowny!
Gabriel! Dziękuję! Ja będę miała ok 50 szt więcej niż w zeszłym roku. Tzn licząc wszystkie, które zamówiłam, dostałam, wymienię się i jeszcze dokupię. Wiadomo, że 100% przy wymianach nigdy nie wypala, ale trochę tego będzie: tu kilka, tu kilka

Pochwal się, co tak już kupiłeś!
Tęsknoty:
I Juleczka dla Irminki: