Madziu Okej .Tylko raczej są rzadkie i nie wiem co z nich będzie , myślę że da się je wyprowadzić i odbiją ładnie .Co o tym myślisz ?
Marto Dzięki .Zrobię .

Ja też chodziłem sobie u mnie .Szkoda , że nie możemy działać już bo zima .

Dzięki bardzo za link .
Mateusz Haha dobrze powiedziane .

Nie no kwiatki będą, ale nie wiem czy cebulowe .
Mati Ale przy przesadzaniu dużych drzewek obkopuje się je rok wcześniej naokoło szpadlem .Potem puszczają nowe korzenie od głównego i są większe szanse na przyjęcie .U Karoliny była dyskusja na ten temat jak dobrze pamiętam.

Wezmę chyba i zobaczymy , jeszcze jest czas .
Migla Okej wezmę .

Ale pewnie masz normalne thuje .

Urosną zanim się obejrzysz .To nieciekawie masz .Z kamieni można stworzyć mnóstwo ciekawych rzeczy , ogólnie mam sporo kamieni , mam je jeszcze na drogach - zamierzam je wykopać i położyć równiutko kostkę . Oj wyczekuję . Jest ciężko , rozumiemy siebie widzę . U mnie śniegu z 5 cm , to takie raczej błoto pośniegowe .Dzięki bardzo , Tobie również życzę powodzenia .
Soniu Wezmę jak koleżanka nie zmieni zdania , wczesną wiosną . Dzięki bardzo za info , przyjmą się jak się je będzie podlewać itd .
Alicjo Siemanko .Powoli będę działał .Dziękuję Ci bardzo .
Aniu Dzięki bardzo .

Hahahah .Chęci powiem Ci że mam teraz , nie wiem jakie będę miał na wiosnę .Ale będę miał bardzo dużo czasu, bo będę na bezrobociu od kwietnia .
U mnie niestety to samo co u Ciebie ...

No ale jak będzie to może podrzucę , przyczepka wystarczy ?
Wezmę pewnie je ... spróbować można .Fajne doniczki , da się je na pewno przestawić bo tego koszyczka na pewno się nie da .

Za ciężki.Dzięki za linka do Grzesia .Bardzo fajnie ma porobione, jednak myślę że co za dużo to nie zdrowo .Nawet tyle kamienia to ja nie mam .
Romciu Wezmę .

Dzięki bardzo za zdjęcia. Ale fajna studnia i grzybki .

Studnię zrobię .