heheheheh
Fotki jeszcze będą i to nie jedne.
Zima tez jest fajna i można super fotki robić
A Łódź ładniejsza będzie na pewno w lato
zresztą każde miasto wtedy wygląda
super.
Zgadza się,te kiryski nazywają się panda,Masz rację większe akwarium jest łatwiej utrzymać w czystości.zdjęcia Łodzi,chociaż z netu b.ładne.Pozdrawiam Ryszard[/list]
No i proszę mamy już koniec wekendu prawie. Czas tak szybko leci że szok. Mam jeszcze takie fotki. Jesienne oczywiście.
A na domiar złego mam koniec urlopu i jutro pora wracać do szarej rzeczywistości. ale nie ma tego złego co by na dobre nie wyszło każdy następny dzień w pracy przybliża mnie do następnego urlopu
Witaj Krzysiu Zajrzałam, bo dawno mnie tu nie było i ... przepadłam, bo tyle tu ciekawych rzeczy i fotek I nawet zrobiłam sobie wycieczkę po... Łodzi , dzięki Koniczynce, która pokazała wielce atrakcyjne fotki
Witaj Krzysiu Zajrzałam, bo dawno mnie tu nie było i ... przepadłam, bo tyle tu ciekawych rzeczy i fotek I nawet zrobiłam sobie wycieczkę po... Łodzi , dzięki Koniczynce, która pokazała wielce atrakcyjne fotki
Witajcie wszyscy serdecznie
Miło Was widzieć. Dzisiaj wieczorem znajdę jeszcze jakieś fotki i dodam na pewno.
A teraz życzę udanego dnia w pracy, szkole na działce czy w domciu i dużo słonka