Alu witam Cię !
Bardzo lubię spacerować po ogrodzie w Waszym towarzystwie
Dobrego dnia
Margolciu pojechałam dzisiaj do K. kupić nasiona polskich roślin i bobu dla mojego kolegi w USA, taka wymiana ona mnie ja jemu

wybierałam głównie dla niego, ale oczywiście kilka torebek mi się przykleiło
A wcześniej już dwa spore zamówienia na Al i na akcji

i przebieram...przebieram
Jeżeli dobrze zrozumiałam to chyba chodzi o rozchodnik na skalniaku, ale przykro mi nie wiem jak się nazywa
Iwonko SG witam Cię serdecznie a jak ja lubię tych co się dobrze czują w moim ogrodzie
Julciu ja też głównie pokazuję rośliny, ale to z tego powodu że z ogólnych widoczków u mnie występuje stale ta ścieżka i przy niej rośliny. Nie dość że działka jest wąska to jeszcze mam po dwóch brzegach nasadzone drzewa przez poprzedników. Z jednej strony ogromne świerki i inne pospolite drzewa, a z drugiej owocowe, więc w zasadzie jakieś 6 -7 m szerokości ma ogród i widzę że będę musiała wejść na trawę tej ścieżki
Małgosiu Pepsi bo szaliczek ma to do siebie, że można go śmiało
podpruć 
a potem dorobić inny szlaczek
Zapraszam do spacerów
Lidziu jak widzisz mój jest maleńki, ale 2-3 cm podrósł

Dzisiaj temperatura plusowa i kapie z dachów, to takie przedwiośnie. Więc jeszcze trochę i już będzie lato i będziesz mogła dłużej przebywać wśród swoich roślin i zwierzątek
Renatko poszukam bo nie zbierałam w tym roku, ale chętnie na wiosnę wyślę sadzonki...to Ci wcześniej zakwitnie i zawiąże nasiona, które się wysieją
Iwonko szczeciń. u nas w tym roku nie było os, chociaż już bym je wolała od szerszeni
Małgosiu Margo a konie też można jeszcze kupić? Kupiłam sobie w Skale śliczny nietypowy koszyk. Nigdzie takich nie widziałam

Troszkę mamy daleko do Skały, ale ja uwielbiam takie miejsca
Mireczko tak ta Bylica jest odpowiednia na skalniak, chociaż w tym roku jakoś się rozrosła

i oczywiście zimuje na skalniaku, bo to
Bylica Szmidta
Zapraszam do takich letnich spacerków
I jeszcze mi się przykleił taki śliczniutki
pierwiosnek kubkowaty
czy jego można potem wsadzić do ogrodu i będzie rósł, nie zmarznie ?