Ogródek to moje drugie życie 7- mimozami jesień się zaczyna
- dorcia7
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 13 lip 2011, o 13:58
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Re: Ogródek to moje drugie życie 7- mimozami jesień się zaczyna
Sylwio ciekawa jestem czy wszystkie moje prymule przezimują bez uszczerbku,cztery na balkonie czekają na pierwszą wizytę na działce i posadzenie do gruntu,kilka mam zamówionych więc kolekcja się powiększy
Aniu kalmię kupiłam oczywiście przez internet,moja odmiana to Minuet,ale jest kilka odmian równie pięknych ,na pewno coś sobie wybierzesz
Weroniko u mnie też już po śniegu,jeszcze gdzieniegdzie jakaś biała plamka od północy się utrzyma,wczoraj nawet słońce parę razy zaświeciło,zaraz po pracy okna wyczyściłam ,firanki wyprałam ,jakoś tak bliżej wiosny mi się zrobiło
Żanko marudzimy,marudzimy i doczekać sie wiosny nie możemy ,szkoda tylko ,że ona tak szybko mija
Małgosiu kalmia do kwasolubów należy ,masz rację,ale u mnie w tej samej ziemi co reszta roślin tyle,że akurat ta rabatka jest korą wysypana
Aniu kalmię kupiłam oczywiście przez internet,moja odmiana to Minuet,ale jest kilka odmian równie pięknych ,na pewno coś sobie wybierzesz
Weroniko u mnie też już po śniegu,jeszcze gdzieniegdzie jakaś biała plamka od północy się utrzyma,wczoraj nawet słońce parę razy zaświeciło,zaraz po pracy okna wyczyściłam ,firanki wyprałam ,jakoś tak bliżej wiosny mi się zrobiło
Żanko marudzimy,marudzimy i doczekać sie wiosny nie możemy ,szkoda tylko ,że ona tak szybko mija
Małgosiu kalmia do kwasolubów należy ,masz rację,ale u mnie w tej samej ziemi co reszta roślin tyle,że akurat ta rabatka jest korą wysypana
Cudowne widoki na zdjęciach, jak się na nie patrzy to tęskni się za wiosną, tymi kolorami i pracami w ogrodzie. 

Pozdrawiam, Robert.
- dorcia7
Robert a ja właśnie u Ciebie byłam
do wiosny wszystkim nam tęskno

- iwona0042
- Od: 15 lis 2011, o 10:13
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Dorotko co to za prymulka, cudna, ta zielona 

-
- Przyjaciel Forum - Ś.P.
- Od: 31 lip 2014, o 21:16
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Jakie piękne prymulki

Pozdrawiam. Lucyna
Jesień życia wśród kwiatów, zwierząt i ptaków - cz. 15 Zapraszam.
Ani jeden ogród nie jest urządzony raz na zawsze.
Jesień życia wśród kwiatów, zwierząt i ptaków - cz. 15 Zapraszam.
Ani jeden ogród nie jest urządzony raz na zawsze.
- iwwa
- Od: 27 sty 2013, o 18:46
Dorotko, cudny masz ogród , Ta różnorodność jest fantastyczna ! Jak fajnie ogląda się takie zdjęcia o tej porze roku... A ten uroczy Klematis jak się nazywa ?
wątek aktualny Ogródek Asi- cz 3
- dorcia7
Iwonko nie ma za co
Lucynko pewnie,że piękne
Asiu clematis to mój pierwszy,kupiony w pudełku w markecie,zabiedzony okrutnie,nazwy nie znam
Moi drodzy,gdyby nie to ze jest chłodny wiatr,można pomyśleć ,że już wiosna-tak to wyglada z perspektywy biurowego okna ,czyste,niebieskie niebo i słońce

Lucynko pewnie,że piękne

Asiu clematis to mój pierwszy,kupiony w pudełku w markecie,zabiedzony okrutnie,nazwy nie znam
Moi drodzy,gdyby nie to ze jest chłodny wiatr,można pomyśleć ,że już wiosna-tak to wyglada z perspektywy biurowego okna ,czyste,niebieskie niebo i słońce

Tak Dorotko dzisiaj i u nas piękny słoneczny dzień tylko ten wiatr.
Przepiękne pierwiosnki
Przepiękne wszystkie Twoje rośliny, zachwycające zdjęcia, cudny ogród, byle do wiosny

Przepiękne wszystkie Twoje rośliny, zachwycające zdjęcia, cudny ogród, byle do wiosny

Marusia.
Pozdrawiam miłego dnia wszystkim..
http://forumogrodnicze.info/viewtopic.php?f=2&t=81576" onclick="window.open(this.href);return false;
Pozdrawiam miłego dnia wszystkim..
http://forumogrodnicze.info/viewtopic.php?f=2&t=81576" onclick="window.open(this.href);return false;
- Nikus
- 200p
- Od: 15 sty 2013, o 22:35
Do wiosny już bliżej jak dalej. Jeszcze trochę a potem będziemy mieć znów kolorowy ogródek, będziemy mogli podziwiać roślinki i grzebać w ziemi:) Prymuli przepiękne. Zielona miodzio 

- dorotka350
- -Moderator Forum-.
- Od: 26 maja 2014, o 20:18
Piękne, energetyczne zdjęcia letniego ogrodu. Pokazuj nam takich zdjęć jak najwięcej. Łatwiej będzie znosić tę niby zimę. Już niedługo luty, który jest krótki...a potem już z górki i przyjdzie wiosna. Oby jak najszybciej