Jesień w familokowym

Zdjęcia naszych ogrodów.
Zablokowany
Awatar użytkownika
EwkaEs
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 9 lip 2008, o 20:28
Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.

Re: Jesień w familokowym

Post »

Jadziu,a wiesz,że widzę Cię w asyście kociej jak przekopujesz metodycznie ogródek by wcisnąć najnowsze zakupy!
Awatar użytkownika
JAKUCH
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 19 paź 2008, o 21:39

Post »

EWCIU ja w ogródku zawsze w kociej asyście nie może być inaczej .Ona dobrze mnie pilnuje żebym się nie przepracowała i trochę jej także czasu poświeciła .Gdyby się uparła to miejsce by się znalazło ,bo mam parę maruderek ,które może byś przygarnęła ;:224
GRAŻYNKO nie byłoby tak tragicznie miejsce by się :;230 znalazło ,gdybym bardzo chciała .Nie jest tak źle ,bo zawsze gdzieś ścieżkę można przybrać :;230 Kusicieli mnóstwo ,żebyś wiedziała .Gdyby teraz jakąś różę przygarnęła to musiałabym być pewna ,że mnie nie zawiedzie w kwitnieniu musi mieć także ADR i dobrą strefę
BOŻENKO sama jestem ciekawa co Ci wysłałam szkoda ,ze trzeba tak długo czekać na pokaz .Róże mają dobrą zimę ,bo nie ma wielkich mrozów .Moje patyczki wsadzane jesienią są bez okrycia [oczywiście nie wszystkie ]i mają już nawet czerwone nosy .Wcale to nie znaczy ,ze już się ukorzeniły
TERENIU berberysy dostałam od brata na urodziny. Właśnie tego Admiration i Tiny Gold ,bo marzyłam o niskich płożących berberysach jako towarzystwo dla kolczastych i nie tylko .Mam poprzetykane żurawkami w tych samych odcieniach .Szału jeszcze nie będzie ,ale może jesienią kto wie ?????Zastanawiam się tylko czy Tiny Gold będzie miał wystarczająco dużo słonka ,żeby się przebarwić na złoto
MARYSIU ja dopiero niedawno polubiłam berberysy a w szczególności tego ze złotą obwódką .Gdzie nie byliśmy w szkółkach zawsze zwracałam na niego uwagę .Wreszcie go mam .Na cyklamena również zachorowałam już dawno ,ale zawsze mi padały sezon -dwa i było po nich .Jestem ciekawa tych, bo mam również różowego ,ale ten nie zakwitł .Zastanawiam się też nad moimi Miłkami czy zakwitną,albo je zabiłam złymi mieszankami
BEATKOfotografowania wciąż sie uczę czasem wnusio mi podpowiada co i jak .Róż rzeczywiście mam sporo, lecz nie ze wszystkich jestem zadowolona
IRENKOGrandiflora czeka na swoja nową właścicielkę oczywiście nie ta :wink: tylko jej dzieci .Na pewno już pokażą w tym roku kwiat. Może patyczek berberysa ,którego posadziłam pod klosz sie przyjmie to będzie Twój
ANUSIU już nie kuś do lutego mam czas na zastanowienie sie :;230

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek
Pozdrawiam gorąco Jadzia.
Oaza Linki Grupa Śląsk, Aktualny wątek
Awatar użytkownika
an-ka
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 12 sty 2009, o 21:10

Post »

Piękne portrety,piękne.Już nie mogę się doczekać lata.Jadziu nakupiłam trochę cebulek lilii(ale o tym doskonale wiesz) i mam nadzieję,że nornice nie zdążą ich wpierdzielić.Poszerzylam trochę (póżną jesienią-lisopad)grządkę i tam siedzą 3 nowości a gdzie dać resztę?
Awatar użytkownika
kogra
Przyjaciel Forum
Przyjaciel Forum
Od: 30 maja 2007, o 18:02

Post »

No to widzę, że też już stałaś się wybredna. :;230
Ale masz rację, jest w czym wybierać, to i nie ma co płakać nad słabeuszami.
Czasem się trafi dobrze a czasem żle, czyli normalka. :uszy
Grażyna.
kogro-linki
Awatar użytkownika
dorotka350
-Moderator Forum-.
-Moderator Forum-.
Od: 26 maja 2014, o 20:18
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.

Post »

Jadziu Outta de Blue to kolejna piękność, którą widzę po raz pierwszy ;:215
Ania Tara Cię kusi nowymi różami...To ja też dołożę swoje trzy grosze.... Zajrzyj do F. Pokazały się dwie nowości Harknessa :D Oj, cudne obie, sama się zastanawiam i łamię głowę. Zamówić...nie zamówić, zamówić... ;:24 a tu już tyle zamówionych. A portfel nie z gumy, o ogrodzie nie wspomnę :lol:
Awatar użytkownika
Koleszko
500p
500p
Od: 14 wrz 2013, o 20:23

Post »

Ta Gartentraume mnie powala na kolana .Pierwsze zdjęcie mistrzowskie ... jaki układ płatków . ;:oj Takiego Berberysa też muszę sobie kupić .Jest przepiękny . :lol:
Awatar użytkownika
Tosia1
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 13 mar 2010, o 16:48

Post »

;:oj Byłam w F. Cuda !!
Jadziu, fajnie pada, więc się nie martwię.
Tulipanki przysypane.
Co zasiejesz, to zbierzesz
Malutki ogródeczek Tosi - cz.14. Zapraszam serdecznie!
Wcześniejsze wątki.
Awatar użytkownika
tara
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 16 mar 2008, o 22:01

Post »

Pawełku - Gartentraume kolor ale zapach to eksluzywna perfumeria

U mnie mróz ;:145
Spis moich wątków. Wątek aktualny.
Up­ra­wiam swój ogród marzeń
Awatar użytkownika
JAKUCH
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

DOROTKO gdzieś czytałam ,ze trawy jeszcze nie ruszyłaś wiec w czym problem :;230 gorzej z portfelem .Przeglądałam zaraz z ciekawości te róże i nie powiem mnie urzekły 3 a nawet 4 Harkneski :;230 ,ale na razie nie uginam się zbytnio ;:170 Outta będzie u mnie już trzeci sezon i często ją pokazuję
GRAŻYNKO zbyt mały ogródek [no może nie w realu bo jakieś 270 m ],ale dla tych wszystkich zachcianek to zawsze będzie za mało :;230 Na słabeuszy nie ma co stawiać ,ale wyrzucić szkoda .Gdyby na rabatkach przydomowych nie było tylu drzew,które spijają wodę kwiatom to poszłyby tam .Niestety nosić już nie dam rady, a wiesz ,ze róże potrzebują dużo picia
ANUSIU miło cię widzieć .Fajnie ,że znów jesteś z nami . :heja To jednak nowości się znalazły ciekawe jakie sobie sprawiłaś, a lelujki zajmują tylko ciutek miejsca :wink: No to czyli ujęłaś trochę trawnika????

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

PAWEŁ Ania ma rację kwiat kolor zapach Gartentraume to cud miód ;:180 Berberys jest to iziutka krzewinka ,ale w realu jeszcze ładniejszy
TOSIA też byłam obejrzałam i zamknęłam stronkę :;230
ANUSIU ;:168 to tylko 1-2 dni ale lekki mróz nic roślinom nie zrobi one mają środki ochronne
Awatar użytkownika
Jagodka
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 24 sty 2011, o 22:03

Post »

No i co - jak się napatrzę na te Twoje różyce - co mi spokoju nie dają - po nocach spać nie mogę i opieram się , opieram - ale ileż można ;:223 - skoro u Ciebie - miód , cud , malina ;:196 . Jedyne lekarstwo na spokojny sen i spokój serca - zamówić , co niniejszym czynię ...

Więc tak - po kolei ...Oczęta - nie możliwe , bym gdziekolwiek je dostała ...a za granice się nie wybieram ;:145 ...Co powiesz o Rhapsody in Blue ...jak z jej zdrowotnością i kwitnieniem ? Następna - Chewdelight ...a potem - Jubile du Prince de Monaco ...piękne - ba ! ...a czy jest u Ciebie Jadzieńko coś , co nie jest piękne - raczej nie ;:196 .

Pozdrawiam z zasypanej Małopolski :wit ;:167
Awatar użytkownika
JAKUCH
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

JAGÓDKO może z wiosennego cięcia wyślę Ci do ukorzenia patyczka Oczątek hmmm .Co do Rhapsody u mnie młodziutka, przesadzana, w miarę zdrowa ze średnim kwitnieniem ,ale warta grzechu.Myślę ,ze w tym sezonie powinna zatrybić porządnie .CHEWki zdrowiutkie bez plamek do końca sezonu nie wiem czy teraz mają listki ,ale chyba tak .Zresztą i tak do cięcia wiosennego .Prince chociaż nie pachnie jednak wart posiadania .W tym sezonie trochę mi chorował ,ale większość róż chorowała przy takiej pogodzie. Kwitł prawie non stop do zimy. Śląsk tez zasypywany ,ale widać za oknem ,że większość śniegu topnieje .Oby tylko nocą nie przymroziło Zaraz jaśniej się zrobiło chociaż takie święta mogły być .No to dla Ciebie Prince de Monaco

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek
Awatar użytkownika
tara
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Jadziu ależ ten Książę jest piękny, zdrowy to widzę, podobają mi się dwukolorowe - daj więcej fotek dobra kobito!
Awatar użytkownika
Maska
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 19 lut 2012, o 19:39
Kontakt:

Post »

Jadziu do Ciebie wchodzić jest niebezpiecznie ;:oj śliczny Książe Monako ! To ile masz krzewów róż?
Awatar użytkownika
JAKUCH
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

MARYSIU dlaczego niebezpiecznie dla tych paru różyczek ????? :;230 Mam coś koło 100 jedne wychodzą inne się wprowadzają i tak kręci się interes różany :;230
ANUSIU fotek Princa mam mnóstwo ,bo jest u mnie od jesieni 2010 .Kiedyś miałam 2 krzaczki ,ale tak mocno się rozrosły ,że musiałam jednego wydać w dobre ręce i pozostał tylko jeden .Ten jest teraz tak szeroki jak wtedy były 2 .Muszę mu trochę piórek przyciąć wiosną :;230

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek
Awatar użytkownika
tara
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Wiosna będę sępić patyczki, nie odpuszczę - u Any kolory nieco inne, ale u Ciebie takie sa w realu?
Zablokowany

Wróć do „Mój piękny ogród. ZDJĘCIA OGRODÓW”