Moni nic się nie przejmuj

sama widzisz jaka była szybka reakcja na mój wpis

Terenia to wspaniała osoba, ma dobre serce i zawsze chętnie się dzieli, aż się wzruszyłam.
Tereniu jesteś niezawodna

jeśli sadzonka jest mała to nie dziel, szkoda mnie uszczęśliwiłyby nawet nasiona
Aniu szczerze powiem nie wiem czy te lilie pachną to takie miniaturowe, są u mnie od wielu lat i nie wiem czemu jeszcze ich nie wąchałam

Trawy jak to trawy kocham je miłością wielką, są niezawodne, zdobią prawie cały rok, więc Aniu sadź, ogród na pewno zyska na urodzie

Ach ta nasza Wiolka, lubi robić niespodzianki i chwała jej za to
Aga jakoś nie chcę mi się wierzyć, że nie skusisz się na inne nasiona.....to ja cię wzywam na pokuszenie

w Brico wystawili cały regał z nasionami po 99 g. co ty na to?
Kasiu witaj po długiej przerwie, fajnie, że jesteś

te bordowe kłosy to szarłat wiechowaty jest u mnie od wielu lat bo się wszędzie rozsiewa a najbardziej na kompoście.
Marysiu ja moje sikorki widzę z kuchennego okna i mogłaby tak się w nie wgapiać godzinami

a wróble też się najedzą bo w tych kulkach są nasiona i to co spadnie zaraz wyzbierają.
Aluniu cieszę się, że moje śliczności i tobie się podobają, dziękuję
Aniu masz rację zdolne ma łapki
Gosiaczku żółte i różowe lilie mam od wielu lat i nigdy ich nie przesadzałam, wiosną dostają tylko trochę kompostu i są na prawdę bezobsługowe i niezawodne. Pomysł na koperty jest wart skopiowania
Dziś wyjrzało słońce więc wyskoczyłam do ogrodu...
Kochani miłej niedzieli Wam życzę