Witajcie ,dzień był super do pracy w ogrodzie,nie padało więc krawężniki ułożone i rabata gotowa,teraz tylko trzeba wybrać róże i tu będzie problem ,bo ja nadal nie umiem się zdecydować.
Sylwio,róże krasnoludki są niziutkie 30-40 cm ,kupiłam je u naszej forumowej koleżanki Ewy Gloriadei,cieszy mnie ,że rośliny w moim ogrodzie podobają się,ja lubię wszystkie rośliny ,więc ich troszkę nazbierałam,pozdrawiam
Aniu,ta hortensja jest piękna ,jak już dojrzeje to wielkość jej kwiatów dochodzi do30 cm ,więc warto ją mieć,ja też uwielbiam byliny,one takie bezproblemowe i takie potrafią być piękne,pozdrowienia i buziaczki

anafalis sam się rozrośnie ,ale liatrę podziel i posadź 20 cm obok,po prostu pomóż jej się rozrosnąć na szerokość,będzie szybciej
Marysiu,dzisiaj jeszcze zimy u mnie nie było i dobrze,byliny uwielbiam za ich kolory ,zapachy i prostą obsługę,czego chcieć więcej w ogrodzie,pozdrawiam i buziaczki dla Ciebie
Tereniu,dziękuję ,tyle pochwał bez słów,buziaczki posyłam
Justynko,cebulowym zima nic nie zrobi,bylin będzie jeszcze ciąg dalszy,pozdrawiam i pięknych snów życzę
Marzenko,zawsze marzyłam ,żeby w moim ogrodzie kipiało kwiatami ,może pomału osiągnę taki efekt pozdrawiam
Alicjo,dziękuję za miłe słowa ,uwielbiam te bezproblemowe byliny,buziaczki dla Ciebie