Jakie one piękne
Elwi, myślę tak samo - do Majeczki wchodzi się chyba na pokuszenieElwi pisze:Hmmm, to Guernsey nie jest żarówiasta? Na zdjęciach w F. wygląda jakoś mało zachęcająco, ale u Ciebie - zupełnie przeciwnie![]()
Ale, pst... lepiej, żebym myślała o niej nieprzychylnie... zamówień już mam na wiosnę dostatek![]()
Powinnam nie zaglądać do Twojego wątku, żeby mój biedny, uzależniony umysł, nie był wodzony na pokuszenie![]()
Ale cóż.... nie mogę się oprzeć![]()
![]()
Ha, czyli to Majka powinna reklamować róże tzn Majka robi zdjęcia , ja mogę zostać jej menadzeremAlania pisze:Elwi, myślę tak samo - do Majeczki wchodzi się chyba na pokuszenieElwi pisze:Hmmm, to Guernsey nie jest żarówiasta? Na zdjęciach w F. wygląda jakoś mało zachęcająco, ale u Ciebie - zupełnie przeciwnie![]()
Ale, pst... lepiej, żebym myślała o niej nieprzychylnie... zamówień już mam na wiosnę dostatek![]()
Powinnam nie zaglądać do Twojego wątku, żeby mój biedny, uzależniony umysł, nie był wodzony na pokuszenie![]()
![]()
Na Guernsey i ja zachorowałam, ale taką właśnie Majutkową, a nie jak na fotkach F.
justi177 pisze:Przez tę różę, to naczytałam się fajnych rzeczy i naoglądałam fajnych zdjęć Guernsey
.
Czy kwiaty tej róży są tak duże, jak u Tahiti?
dorotka350 pisze:Majeczko moja Ty różana artystko![]()
Jak Ty to robisz, że u Ciebie te wszystkie kolory tak ze sobą współgrają? Mogłoby się wydawać, że w niektórych zestawieniach róże nie będą do siebie pasować...U Ciebie wszystko gra i jeszcze tak cudnie razem wygląda![]()
Kolor Guernsey jest właśnie taki jakim go pokazałaś - delikatnyMoja też nigdy nie pokazała takiego żarówiastego koloru.
Mój M i tak nie wie co ja zamawiam, ale martwi się, że nie dam rady obrobić takiej ilości róż...O miejsce do chodzenia po trawie też walczy
Elwi pisze:Hmmm, to Guernsey nie jest żarówiasta? Na zdjęciach w F. wygląda jakoś mało zachęcająco, ale u Ciebie - zupełnie przeciwnie![]()
![]()
Alania pisze:Elwi pisze:Hmmm, to Guernsey nie jest żarówiasta? Na zdjęciach w F. wygląda jakoś mało zachęcająco, ale u Ciebie - zupełnie przeciwnie![]()
![]()
Elwi, myślę tak samo - do Majeczki wchodzi się chyba na pokuszenieNa Guernsey i ja zachorowałam, ale taką właśnie Majutkową, a nie jak na fotkach F.