Dziękuję i pozdrowię..ona taka słaba ostatnio i źle się czuje muszę teraz więcej jej pomagać..wiec biegam do miasta co drugi dzień..i czas mi ucieka..);Wiem ze nadrobię ale co stracę to już nie wróci
-- Pt 23 sty 2015 20:20 --
123katex..tak naprawdę pięknie kwitły..zostawiłam cebule ale nie wiem czy będę je wysadzać.tej wiosny bo nie będzie miał kto podlewać..zresztą czy przetrwają do wiosny to się okaże;))
No na wstawiałam dzisiaj trochę fotek..ale korzystam z chwili wolnego..M.wrócił już nareszcie do pracy wróci późno..to ja mogłam tu posiedzieć.. Miłego wieczoru i dziękuję za odwiedziny
No właśnie a ja zapomniałam pochwalić begonie, super rosły, może do gruntu je dać gdzieś gdzie bardziej sucho
Reniu cudne wspomnienia i dawaj jak naj więcej zdjęć bo to przecież zaległości.
Cudo!!! Dzisiaj w pracy zamiast pracowac siedziałam w Twoim ogrodzie! Uwielbiam takie klimaty,podpatrywac co jeszcze moge u siebie dosadzic ,bo tez mam fioła na punkcie kwiatów i choc miejsca coraz mniej to zakupów coraz więcej.. .Bardzo podoba mi się u Ciebie Ps pracuje w Gorlicach
Witam dziewczyny..leszczyna..123katex Renata1962..3 KOTY..widzę że i Wam spodobał się mój rozczochraniec.. Ja też jak ją zobaczyłam to zaraz musiałam kupić..
Ta lilia to LILIA ORIENTALNA DOUBLE MAGIC STAR