Jadźko zobaczymy co William Baffin pokaże w tym sezonie ale zapowiada się na bezproblemową różyczkę a takie mi są potrzebne. Co do fuksji to myślałam o magellan ale jakoś na tym pozostało...za to dobrałam sobie z przeceny biało-czerwoną i cudną fioletową takie do powieszenia.
Ewiczko malwy to moje ulubione kwiaty w dodatku te pełne są cudne ale niestety lubi je rdza...zwykle dolne liście szybko łapią i trzeba je od razu obrywać. Mam je z nasion...wschodzą bez problemu.
Tosieńko
 jak masz powojnik Sizaia Ptitsa to masz wszystko....aż drżę czy mój na wiosnę odbije. Spotkanie było super ...teraz kolejne będzie w Pszczynie.
 jak masz powojnik Sizaia Ptitsa to masz wszystko....aż drżę czy mój na wiosnę odbije. Spotkanie było super ...teraz kolejne będzie w Pszczynie.  
 Grażuś i tak zrób ...nie ma litości dla obiboków

albo kwiatki albo kompościk ewentualnie migracja do mojej zegrodki.
 albo kwiatki albo kompościk ewentualnie migracja do mojej zegrodki.  
 Andrzeju dzięki.....jest piękna....odpukać w niemalowane.

Goś to Hydrangea serrata 'Bluebird' u mnie kwitnie na nowych pędach zresztą tak jak i ogrodowe. Robię im tylko kopczyki a w maju owijam włókniną jak zapowiadają przymrozki.
Aniu Taro nie mam tojadów bo mam piaszczystą ziemię. Mam ostróżki ...są trochę podobne może o nie chodzi.
Dziękuję za odwiedzinki.
 Mam jeszcze trochę fotek może w przyszłym tygodniu znajdę chwilkę coby Wam pokazać.
 Mam jeszcze trochę fotek może w przyszłym tygodniu znajdę chwilkę coby Wam pokazać.

Z wystawy wróciłam i kupiłam sobie coś prywatnie...ale to już w nowym wątku pokoża.
  Z wystawy wróciłam i kupiłam sobie coś prywatnie...ale to już w nowym wątku pokoża.  

A gdzie odnośnik do nowego aaaaa?????
 A gdzie odnośnik do nowego aaaaa?????

Jestem jej ogromnie ciekawa. Erfurt to też musi być cudna róża. Będzie co podziwiać.
  Jestem jej ogromnie ciekawa. Erfurt to też musi być cudna róża. Będzie co podziwiać.