ewazawady pisze:Ale pyszna róża! Ona tak szeroko rośnie czy to kilka krzaczków? I liście ma błyszczące. Cudo.

Moja Miss ma trzy lataAnnes 77 pisze:Miss cudna,ile ma lat?

Old Port ciekawy kolorek, też urocza

Dziękuje TereniuTerDob pisze: Oprócz ślicznych różyczek dostrzegłam też piękny przetacznik![]()
Pozdrawiam
Wg mnie ładniejszy krzaczek buduje Old Port, Heidi kwitnie piętrami u mnie obie są zdroweewazawady pisze:A czy Heidi i Old Port nie różnią się pokrojem i wzrostem? Obie piękne ale która zdrowsza?
Bardzo ładnie skomponowałaś dyptam z Heidi.
Może przeprowadzka faktycznie jej pomoże , na moja nie narzekam, chociaż teraz musiałam ją przenieść bo robiliśmy ogrodzenie, ciekawe jak to zniesietara pisze:Dzidziu Heidi Klum - u mnie niesamowicie choruje, gubi liście, kwiaty bardzo oszczędnie wydaje, fakt piękne. Jesienią zmieniłam jej miejsce może miała za mało słońca, może królewna w końcu podrośnie
Mary to róża nie do zdarcia lubię takie niewymagające królewnyAnnes 77 pisze: Mary Rose z powojnikiem super zestawienie
Cream A jestem zauroczonadorotka350 pisze: Piękne, letnie wspomnienia, a Cream Abundance zapisuję do kajetu. Dziewczyny bardzo ją polecały, ale takiej jak Twoja jeszcze nie widziałam
Aniu w znanej na forum FAnnes 77 pisze:Laimant kolejna ślicznotka,ale cudo wyprostowane i kolorek achMożna wiedzieć gdzie takie cuda nabyć?