Witajcie
Majeczko no coś Ty

Teraz się czuję jakbym na jakim polu ornym mieszkała, tak wieje. "Płotowe" zmiany niekoniecznie związane z budową bo i tak tam rosną wysokie brabanty ale one akurat działaja na mnie jak płachta na byka i są już brzydkie po ponad 20 latach, pomimo przycinania.
Oj będzie to mordercza praca bo tam jest najgorsze podłoże, co nie znaczy, że nic nie rośnie. Jak się roślinkom pomaga to i w "glinie" urośnie
Ustalenia powiedzmy na 99% z męską stroną są chociaż wiesz jak ten 1% może nieraz nabałaganić
Powolutku budzę się z marazmu zimowego
Jadziu 
jajcowe ale najgorsze, że do frywolitek znowu mi nie po drodze
Mariolu tylko nie bij a przyznam sie jak na spowiedzi. Nasionka pozbierałam i schowałam do kanciapki ogrodnika tak jak m.in. cebule Eukomisa i ....... wszystko mi szlag trafił bo zapomniałam o wywózce do pracy.
Ale jeśli bedziesz chętna to Ci kupię u nas na ryneczku jak przyjdzie pora
Kasiu a gdzieś Ty była jak Ciebie nie było

ale ... PKP mi wystarczy oddalone o kilka km, które i tak u mnie słychać. Niech tylko zrealizują to co zaplanowali to będę, powiedzmy, kontenta.
Nie ukrywam, że są i pewne dodatnie strony - sprzątnięcie terenu, ujednolicenie, stworzenie nowej architektury, kilku miejsc pracy

, tworzenie nowych rozwiązań komunikacyjnych ..... mam nadzieję na powstanie pełnego, planowanego obrazu zieleni z m.in. krzewami, drzewami ... no i nie bedę musiała jechać do Poznania lub Gdańska (to miasto darzę szczególnym sentymentem) na ewentualne zakupy
Dremelkowanie - ujmę to tak żadne wyrysowane jajo mi nie pękło ale ... pierwsze, najmniejsze zostało przeznaczone na tzw. naukę, jak mam to to trzymać, jaki nacisk, na ile mogę się zbliżyć do następnej "dziurki" ...... stres był przeokropny, 2 dni się zbierałam aby pierwszy otworek wywiercić .....i takim sposobem następne przechodzą metamorfozę. Tylko dopija mnie schodzenie tego Ace bo po 7 jajach straciło moc, a to przecież następny koszt

Ale mi się zachciało
Kasiu na zdjęciu jest Wellbeing a tak wygladał Chippek
Iga %tów za płotem to już bym kompletnie nie chciała