Gieniu patrzyłam już jak je dosadzić i chyba będą dwie posadzone z tyłu w trójkącie, za tą która już posadzona.Bo za nią jest najwięcej miejsca.
Do jednego dołka to nigdy nie sadziłam ,więc nie wiem jak to się sprawdza.Zwykle piszą ile szt możemy posadzić na 1 m .Ja sadzę zwykle w rozstawie 40-50 cm.Sporo mam posadzonych po trzy szt i dobrze to wygląda.Oczywiście jeśli tylko miejsce pozwala.
Dorotko jest na popatrzeć,tylko forsy i miejsca nam potrzeba.Żałuję że mam już wszystko obsadzone ,bo to super przyjemność wybór róż do swojego ogrodu. Ale teraz na spokojnie będę obserwować jak te już posadzone będą się sprawdzać.No i ewentualnie może być wymiana,też będzie super.
Agnieszka właśnie dlatego mi się podobała,taka trochę z kremem i pistacją.A najbardziej to, że ma sztywne gałęzie ,wielkie kwiaty które patrzą do góry.Laguna ma ADR i jest bardzo chwalona ,może trzeba poczekać ,1 sezon to mało żeby ocenić różę. Heidi Klum ma Monika -Soczewka i właśnie kilka razem , wyglądają rewelacyjnie.
Jolu można to rozłożyć ,trochę teraz a reszta jesienią.Lub jak pasuje.Ja mam sporo z Rosen Park Drager