WITAM MILUTKICH GOŚCI 
.Trochę mnie nie było ,ale nie czułam się zbyt dobrze dzisiaj już trochę lepiej ,ale dopiero co włączyłam kompa .Zajrzałam też do ogródka obejrzeć co słychać wśród cebulowych i nie tylko .Na razie nieśmiało zaglądają na powierzchnię i niech tak pozostanie
ANIU masz rację to cebulica taki mix Myślę ,ze dobrze przezimują chociaż jak na razie powinno być dobrze
EWUNIU masz rację co do Morden Surise i też stoi pod znakiem zapytania jej miejsce w moim ogródku .Widok nagusa nie napawa radością po mimo ,że kwiat ma cudny .Obok niej rośnie Pretty sunrise ,a ta jest zdrowiutka jak rydz do końca sezonu .Obie na HMFie maja zdrowotność Excelent więc gdzie tkwi problem .Podkładka ???????? czy problem tkwi w porządnym ukorzenieniu się ???? .Zastanawiam się czy można ja czymś wzmocnić ,żeby nie chorowała to tak jak dziecko specjalnej troski
MARYSIU 
to ja jej również dołożę za ten wpis

leniuszek się z niej zrobił
EWCIA i trza było nas tak sprowokować ,ze tłuczka trzeba użyć

Otwieraj wątek będzie raźniej do wiosny
TOSIA jak się rozrośnie wiązówka to oczywiście się podzielę może dopiero jesienią, bo to młodziutka sadzonka i niezbyt się rozkrzewiła od wiosny.Olewam już korony cesarskie .Nic na siłę ,albo traktować je jak jednoroczne
MARYSIU wiem ,że żółtki podziwiasz dlatego czasem je wklejam specjalnie dla Ciebie
EWUNIU [tuli] miłe to co piszesz i budujące

Lubie mieć kolorowo w ogródku
DANUSIU ta wiązówka jest młoda ,bo od wiosny, a mam ja od Christinkrysi .Zakochałam sie w niej ,bo ma w sobie to coś
KAROLCIU u mnie jest wszystkiego po trochu ,bo nie skupiam się na zbieraniu odmian danej rośliny .Cóż pocznę jak podobają mi się wszystkie kwitnące rośliny prócz krzewów ,bo na nie miejsca już nie mam

SYLWUŚ no wreszcie sie zjawiłaś z ślicznym avatarkiem miło Cię widzieć

Najlepiej kup okrywówki jeśli masz na tyle miejsca. One mają mnóstwo kwiecia do samej zimy