Po dwóch miesiącach niebytu na działce udało mi się na kilka chwil wyskoczyć,by sprawdzić,czy aby wszelkie rośliny i ukochane róże nie zaczynają wystawiać nosów.
Stwierdzam,że jak na razie mają się wspaniale,zielone pędy,bez czerwonych wypustek
Po ostatnich deszczach najbardziej cieszą się rododendrony.Trawka całkiem zielona,jedynie piwonii koperkowej spieszy się na świat i ta pokazuje kły
Madziu może akura u Ciebie Heidi spisze się na medal,to niwykluczone

Ja widocznie mam słabą od początku,ale spróbuję ją przesadzić,wciąż o niej zapominam.A może posadzę ją do donicy...
Clemki na balkonie to super sprawa,gdy wracam do domu mam namiastkę radości i mogę dalej cieszyć się moimi kochanymi roślinami.
Może i skuszę się na różę do donicy kto to wie?
Aniu szczerze Ci napiszę według mojej opinii,że Pashmina dla mnie jest ładniejsza na fotkach niż w realu.\
Bukieciki z pomponów,które tworzy na fotkach wyglądają bardzo romantycznie.W rzeczywistości po deszczach dostaje kropek i nie do końca pompony się rozwijają.Jednak mi to nie przeszkadza i na pewno jest moją jedną z naj
Pepsi nie mam jeszcze nasion,w tym roku mam małe opóźnienie.Po niedzieli wyruszę na łowy
Krychna miło,że mnie odwiedziłaś.Będziemy się wspierały wzajemnie w tym sezonie:)
Lubimy podobne rośliny
Wczorajsza fotka hortensja Polar Bear
Rh najstarszy ma się dobrze
Następny to Goldfimmer
Piwonia koperkowa szybka...