Mikrobio chyba nas testujesz skarbie

współczesne róze sa zaprogramowane na "chemie" bez niej nie sa tym czego oczekuje rynek
Ludwik, mydło czy inne lepiszcze, dodane w ilościach promilowych do bazy ( wody),Tess pisze:hmm...kropla płynu do naczyń- to nie jest głowny składnik.![]()
natomiast w encyklopedii róż - podano właśnbie takie metody jako ekologiczne, obok gnojówki ze skrzypu i pokrzyw
Oliwko - czosnek też tam jest....w każdym razie lepiej pryskać tym niż chemią.
Twoje róże są piękne, moje rosną tez nie najgorzej - więc praktykujmy tak dalej![]()
Czy "biedronek" można kupić w Biedronce?minismok pisze:..... biedronki wabi biedronek![]()
współczesne róze sa zaprogramowane na "chemie" bez niej nie sa tym czego oczekuje rynek
to ja Cię zapytam.mikrobia pisze:Tess, wiesz ile naczyń można umyć kroplą płynu ?![]()
![]()
![]()
Może trochę odejdę od tematu, ale słyszałam już określenie: "ekologiczne spalarnie słomy" i "ekologiczne papierosy", śmiesznie to brzmi, zupełnie , jak: "inteligentne proszki do prania" i "inteligentne osłonki do wędlin"...
minismoku posiadasz może zdjęcie swojej Maximy?
W poszukiwaniu La France dotarłam do fajnej strony:
http://www.roses.net.webhost.pl/?cat=34
i już zakochałam się w "La Giralda", postaram się, aby zasiliła moją różaną kolekcję.
Canina to rodzimy gatunek- róża dzika.mikrobia pisze: Jakie znaczenie ma okulizacja? Czy canina to jest gatunek róży?