Pergola superowa napisz co tam będzie rosło ,a swoją droga to jak ten Twój M ją przywiózł

Boguśko, ten dzień był za krótki jak na mój "urlop".bogusia177 pisze:Witam Gabryśko z nowym dzionkiem wypoczywaj całą piersią na upragnionym urlopie ]
kogra pisze:Gabi - jak pozwolisz to ja też dołączę do klubu dziewczyn z chrapiącym M.
Wprawdzie nie przy boku, ale obok w sypialni.![]()
![]()
A pergola podoba mi się bardzo - ciekawa jestem na ten kącik, czy masz już jakiś konkretny pomysł ?
Zuziu, ja go chwalę, ale nie można przesadzić, bo mu palma odbijezuzia55 pisze:Pergolka śliczna,chwal M ile się da i obiecuj też/czasem dotrzymuj obietnic/ a nie czekasz na chrapanie,my go też bądziemy chwaliły a Ty wysyłaj go po następne zachcianki,hihi.
Jadziu, jest nas tu więcej co się zastanawiamy jak on to przywiózł.Jadzia1 pisze:Gabrysiu dziękuje bardzo za życzenia![]()
Pergola superowa napisz co tam będzie rosło ,a swoją droga to jak ten Twój M ją przywiózłna rowerze .Dzielne chłopisko z niego ukłony w jego kierunku
Onka, dzięki za wizytę.onka37 pisze:wpadam z rewizytą, zdjęcia przepiękne... i czy ja mam zwidy czy kwiatki wyrastają już u Ciebie z dzinsów i butów, a z ostatnich postów ale sięrosną w uśmiałam, och to chrapanie naszych M
Dorotko dzięki. Mega to on nie jest, ale chłop dobry.korzo_m pisze:Gabrysiu masz MEGA MĘŻA taką piękną pergolę przywiózł na rowerze, naprawdę fajnie po zamontowaniu się prezentuje.
Grażynko, miałam ze starej łazienki, ale wyrzuciłam.kogra pisze:Kiedyś widziałam kwiatki w starym sedesie - wyglądało najpierw głupio a potem strasznie śmiesznie.
No i nie trzeba było zmieniać coroku, bo aż do rozbicia.![]()
Może masz taki ?![]()
Nie Grażynko, nie mamy wanny.kogra pisze:Piękna łazienka Gabi. A czy nie ma w niej wanny ?
Widok z okna bardzo mi się podoba, ale ta tabliczka, która tam stoi już mniej.
Haniu, dodałam zdjęcia do poprzedniego postu, teraz widać wszystko.Hanka 1 pisze:Witaj Gabrysiu
Piękna i taka elegancka jest teraz Twoja łazienka.Płytki i wyposażenie z wysokiej półki.Pokaż jeszcze Gabryś podłogę i z lewej strony umywalki /jak patrzę na ekran/Widać kawałek szafki
czy to jest obudowa sedesu?