DAYSY rzeczywiście trochę różu mam ,ale mało bardzo jasnych kolorów taka morela z brzoskwinią coś w rodzaju Crocus Rose .Różowa jest św. Elżbietka węgierska ,Angela, LO,a także La France ,Gartentrume i Aphrodite .
ANDRZEJU u mnie też mnóstwo patyczków Angeli zadołowanych .Jutro jeśli pogoda dopisze wpadnę do mojego królestwa .Mam też zadołowane patyczki Myriam ciekawe co z nich będzie .Masz rację Tosia dostała Powera i przyspieszyła liczenie

Dzisiaj u Basi była zszokowana jak wszystko pcha się do góry szczególnie iryski
BOŻENKO u Ciebie cudne sweterki dla wnuczek i czapeczka ,wiec Twoje ręce też są niespokojne tak jak moje
MONISIU witam w moim królestwie Angela warta posiadania .Ten krzew mam drugi sezon ,ale i w pierwszym kwitła jak szalona tylko potrzebuje miejsca na szerokość
TERENIU jeśli nie masz jej patyczków to jeśli moje sie ukorzenia to Ci wyślę ,bo nisko ja przycięłam, wiec wiosną nie będzie żadnego cięcia
ANUSIU przecież byle czego nie mogę pokazać takiej różanej fance .Mnie też nie przeszkadza ,że śmiecą .U mnie skończyło padać na reszcie .Jednak rowy się bardzo przydały przy takiej aurze
Trochę Wiosny i trochę lata