Witajcie
Dziś smętny dzień, z nieba leje jak z cebra, więc humor trzeba poprawić bytowaniem na FO
Madziu 
moja Nostalgia ma jeden sezon, kwitła obficie, listeczki zieleniutkie, plamistość złapała dopiero na sam koniec sezonu. Zobaczymy jaki będzie jej drugi sezon, w tym było okej
Kasiu 
śliczne te róże, i coraz bardziej mnie na nie bierze...Masz może Cubane róże okrywową, jest urocza
Dorotko 
to Schloss Eutin rośnie u mnie od 2011, na początku zwieszała trochę główki i tak średnio mi się podobała

widocznie potrzebowała czasu na pokazanie na co ją stać. W tym roku dała czadu, warto było na nią czekać. Jako jedyna do końca sezonu nie złapała plamistości
Marysiu 
ta róża to Caramella, najładniej wygląda moim zdaniem jak nie jest jeszcze do końca rozwinięta, oceń sama
Martusiu 
ja to dopiero się cieszę na myśl o wędrówce po Twoim OGRODZIE

bo mój porównując to taki ogrodziu. Caramelle polecam-piękna zmienna róża, ładnie ulistniona,plamistość łapie dopiero pod koniec sezonu, ale bardzo delikatnie.
Margitko 
Kochana ja to dopiero nabieram doświadczenia i wiedzę, ale oczywiście podzielę się tym co już wiem
Nostalgie posiadam dopiero sezon, ale tak jak napisałaś,patriotka

Kiedy sadziłaś swoje róże, może muszą się zaaklimatyzować, trzeba też je nawozić bo to żarłoki są,okopywać i jak sucho to podlewać

Moja piękna NN
Dzisiaj tak różanie bo to moja wielka