Chciałabym w tym roku posiać bratki, gozdziki ale jak znam życie to nici z tego będą.
Ostróżki i naparstnice tylko zazdrościć.
Różane okazy
 General Stefanik zwrócił moja szczególna uwagę, piękny.
 pokazałaś prawdziwe wejście smoka
  pokazałaś prawdziwe wejście smoka   Cudna szczególnie ta najdroższa ale pociesz się mam taką najdroższa piwonię ,że nawet za róże tyle nie zapłaciłam .Cóż trza płacić za zachciewajki
 Cudna szczególnie ta najdroższa ale pociesz się mam taką najdroższa piwonię ,że nawet za róże tyle nie zapłaciłam .Cóż trza płacić za zachciewajki 

jakiś nałóg trzeba mieć.
 jakiś nałóg trzeba mieć.  

Co to za drzewko storczykowe ????? Już poczytałam cudna roślina wiec życzę Ci powodzenia http://forum.poradnikogrodniczy.pl/drze ... t5587.html
 Co to za drzewko storczykowe ????? Już poczytałam cudna roślina wiec życzę Ci powodzenia http://forum.poradnikogrodniczy.pl/drze ... t5587.html 
 Jadzia dała Ci link dot. drzewka. Jak masz dużo nasionek, to wszystkie włóż!!!!
 Jadzia dała Ci link dot. drzewka. Jak masz dużo nasionek, to wszystkie włóż!!!! 

Piękne i dorodne księżniczki
 Piękne i dorodne księżniczki   

i bez reszty bandy też oczywiście.
 i bez reszty bandy też oczywiście.  

Cudno ta hortensja chyba też tako byda mieć jak mi urośnie bo już zapatyczkowano .Ino kaj jom posadza
 Cudno ta hortensja chyba też tako byda mieć jak mi urośnie bo już zapatyczkowano .Ino kaj jom posadza 

i widzę piękną różę mocart
  i widzę piękną różę mocart  -  ja swoją jesienią trochę podcięłam bo strasznie się rozlazła. Elizabetko bardzo ciekawe masz w ogrodzie rośliny
  -  ja swoją jesienią trochę podcięłam bo strasznie się rozlazła. Elizabetko bardzo ciekawe masz w ogrodzie rośliny   

Pozdrowienia dla wszystkich na spotkaniu.
 Pozdrowienia dla wszystkich na spotkaniu.