Wszędzie zaglądam, a do siebie nie mam czasu zajrzeć

ANIU trzeba teraz pokazywać ,bo nie wszyscy widzieli dany kwiat czy róże .Może tylko spojrzeli jak to w sezonie, albo przemknęli ,bo doba za krótka .Zapraszam
JADZIU witaj w Nowym roku cudnego kwitnienia Ci życzę nie tylko chryzantem
DOROTKO ojjjjjjjj bez bicia sie przyznam ,ze zagłuszyłam innymi roślinami moja Tradescant i nawet nie zauważyłam w tym roku jej kwiatów ,bo tak była zaciśnięta .Specjalnie przejrzałam wszystkie miesiące i nie znalazłam ani jednej jej fotki

.Mam natomiast z fotki z 2013 gdzie ładnie w miarę ,bo to był młody krzaczek .Postraszyli mnie ,że ona się będzie rozpychać, więc posadziłam ja w inne miejsce ,a tam miała za ciasno schowana między inne róże.Teraz jest już na widoku
dla Ciebie
Tradescant
angielka Davida Austina z 1993 roku krzaczasta dorasta do 80, a w dobrych warunkach może być climberem do 250 cm z 5 strefy .Dlatego sie przestraszyłam i posadziłam tam gdzie nie było jej widać licząc ,że z maluszka szybko stanie się dorosła .Nic bardziej mylnego

Kwiaty trochę podobne do The Princa i trochę do Astrid grafin von Hardenberg Zdrowotność nie była jej mocna stroną, ale jestem ciekawa jak będzie w tym sezonie.Jest u mnie od wiosny 2013 oto ONA
TERENIU masz rację tygrysek jest cudny

i pięknie się rozrasta i cudnie kwitnie i na dodatek też cudnie pachnie
ANUSIU miejmy nadzieję ,gryzonie nie wyniosą Twoich tulipanów przecież nie mają kluczyka

no chyba ,ze im powiedziałaś ,gdzie go trzymasz
ELUSIA też mam taką nadzieję i wiesz ,ze ona umiera ostatnia

O zdrówko musza zadbać od środy zabiegi ,żeby być w formie jak rozpocznie sie sezon