Mój zielony świat cz.4

Zdjęcia naszych ogrodów.
Zablokowany
DTJ_1
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 14 lis 2013, o 15:50
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Re: Mój zielony świat cz.4

Post »

Jest zima i piękna, mroźna. Teraz to już tylko do wiosny ;:306
Awatar użytkownika
iwona0042
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 15 lis 2011, o 10:13
Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.

Post »

Aneczko, czytam gdzieś w innym wątku, że leniuchujesz, no to poleniuchuj sobie, póki można, bo wiosna za jakieś ponad 70 dni, ale czasem zajrzyj do nas :wit Zdrówka Aniu i dużo radości ;:196
Awatar użytkownika
Margo2
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 8 lut 2010, o 12:14
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.

Post »

U mnie śnigu było dużo mniej i już nie ma po nim śladu.
U Ciebie pięknie to wyglądało.
Awatar użytkownika
aneczka1979
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 14 cze 2010, o 21:44

Post »

U mnie śniegu nie było wcale. Tylko szron. :evil: Mam nadzieję, że -15 bez śniegu to jeszcze nie jest zabójstwo dla roślin. :oops:
Awatar użytkownika
tesia39
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 9 kwie 2012, o 10:45

Post »

Pokazałaś prawdziwe piękno zimowego ogrodu ;:138 ;:138 ;:138
Awatar użytkownika
tara
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 16 mar 2008, o 22:01

Post »

Lubie ośnieżone ogrody a szalenie lubię leśne widoki są obłędne.
U mnie odwilż, deszcz ale ja cieplutko i radośnie pozdrawiam w Nowym Roku.
Spis moich wątków. Wątek aktualny.
Up­ra­wiam swój ogród marzeń
Awatar użytkownika
anym
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 4 kwie 2013, o 19:01

Post »

Dorotko ja też ;:108 ale niestety musimy jeszcze przetrwać przynajmniej dwa miesiące. W marcu już zacznie się planowanie, nowe zakupy, sianie, czas szybciej zleci i nawet się nie spostrzeżemy jak nasza upragniona wiosenka przyjdzie.

Ewuniu oglądałam ten odcinek, zdolna kobieta a jak pięknie przystroiła ogród na święta... bajka ;:215

Beatko u mnie już po zimie, temperatura na plusie i wiatr urywa łep a tak było ładnie, czyściutko i w domu jaśniej.

Jadziu no i już po pięknych widokach :( śnieg stopniał i zrobiło się szaro, nie tylko w ogrodzie ale i w domu jakoś ciemno do tego ten paskudny wiatr, które źle na mnie wpływa :(

Mati miło się czyta twoje słowa ;:196 w takim dniu jak dziś to miód na moje serce, dziękuję

Andziu cieszę się, że tak fajnie odbierasz mój ogród, twoje odwiedziny zawsze sprawdzają mi radość, dziękuje kochana ;:196 Bądź cierpliwa i twój ogród się rozrośnie i wypięknieje a ja wiosną postaram się aby cząstka moje znalazła się u ciebie dlatego rychłej wiosenki tobie i sobie życzę.

Jolu a wiesz jakie są ładne gdy przyklei się kasze gryczaną, szwagierka takie robiła i spryskała złotym sprajem. W przyszłym roku spróbuje ale w złocie.

Martuniu ostrogowce u mnie się rozsiały, byłam dziś sprawdzić czy pod śniegiem przetrwały i czują się wspaniale, na wiosnę dostaniesz sadzonki, tylko z kolorem trudno będzie trafić. Kochana dla ciebie też dużo zdrówka na nowy rok bo jeśli jest zdrowie to człowiek czuje się szczęśliwy, wiem coś o tym. Buziaczki dla Ciebie ;:196

Marysiu bardzo Ci zazdroszczę tej ptaszarni niestety ja mieszkam zbyt blisko szosy i chyba boją się tego hałasu. Kochana dużo zdrówka bo człowiek zdrowy to człowiek szczęśliwy, buziaki na nowy rok ;:196

Moni pogoda zmieniła się diametralnie i po białym puchu zostało już tylko wspomnieni, nie lubię takiej szarzyzny :(

Renatko wszystkie już tęsknimy ale razem przetrawmy ;:196

Grażynko mimo, że za zimą nie przepadam to wolę oglądać ogród w białej szacie, dziś już buro i silny wiatr. Dla poprawy nastroju i dla zmniejszenia tęsknoty za zielenią i kolorami zraz wstawię rozweselające obrazki, zapraszam Grażynko ;:196

Dorotko ach żeby to było takie proste, pstryknąć palem albo obudzić się dopiero gdy zacznie się zielenić....marzenia ściętej głowy :(

Iwonko szczerze się przyznam ale mam takie dni, że nie chce mi się nawet zaglądać na fo, dopadają mnie jakieś doły albo to tęsknota za wiosenką tak na mnie wpływa. Święta i Sylwester już za nami i mam nadzieję, że teraz będę częściej Ciebie i innych odwiedzać bo przecież wiosna już niebawem ;:306 ....tak się pocieszam. Iwonko dla Ciebie też dużo zdrówka na nowy ;:196

Margosiu tak masz rację ;:108 wyglądało, bo już po śniegu nie ma śladu a tak było ładnie :(

Aneczko nie martw się taka temperatura na pewno twoim roślinkom nie zaszkodziła a nawet dobrze zrobi bo spowolni zbyt szybką wegetację.

Tesiu dziękuję ;:196 za zimą nie przepadam ale ośnieżony ogród jest piękny, czyściutki i taki jasny, dziś już na plusie, chlapa i bura szmata, szkoda :(

Taro u mnie już podobnie ale silny wiatr potęguje chłód, poszłam do ogrodu sprawdzić jak przetrwały rośliny ale niestety spacer był krótki bo po prostu łeb urywa :(

Na przekór pogodzie, którą mam za oknem....lato :wit

Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek
Wierzę, że są kwiaty, które się rodzą z spojrzeń ludzkich oczu. Anka
Moje wątki, Aktualny
Awatar użytkownika
iwona0042
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 15 lis 2011, o 10:13

Post »

Aniu nie daj się tej pogodzie, nie poddawaj się ;:196 sama piszesz i pokazujesz na przekór cudowności, więc pokazuj jeszcze :wit
PEPSI
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 20 sty 2013, o 10:54

Post »

Aniu, co Ty kochanie, masz deprechę pogodową?? Ja się nie rozglądam za dużo...więcej spaceruję, szukam zajęć w domu, sprzątam tam, gdzie dawno nie zaglądałam. A od dziś mam urlop ( kilka dni, ale i to fajnie) i uciekam z domu. aha i zmieniłam już dekoracje domowe....działa ;:173 ;:3 :D
Awatar użytkownika
JAKUCH
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 19 paź 2008, o 21:39

Post »

Aniu fotki na czasie czyli letnie :wink: Mnóstwo kojącej zieleni to działa antystresowo .U nas też wieje, leje ,ale jak zwykle mam zajęcie i pogoda mi nie straszna :wink:
Pozdrawiam gorąco Jadzia.
Oaza Linki Grupa Śląsk, Aktualny wątek
Awatar użytkownika
tara
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 16 mar 2008, o 22:01

Post »

A co to za cudo duże zielone liście koło lilii?
Spis moich wątków. Wątek aktualny.
Up­ra­wiam swój ogród marzeń
koziorozec
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 22 sty 2013, o 21:52

Post »

Witaj Aniu,masz tak cudny ogród,że nie można sie napatrzyć,co rośnie pod murem ,wygląda mi na parzydło leśne ,ale te kwiaty jakieś seledynowe,czy to światło spowodowało zmianę koloru,czy rzeczywiście jest taki kolor ,a może to nie parzydło,te kwiaty jakieś inne ,nie mogę rozszyfrować,pozdrawiam i buziaki przesyłam ;:196 ,ja już dzisiaj kopałam w ogrodzie i mi się poprawiło :uszy,pokazałam u mnie wszystkie moje ostróżki .
Awatar użytkownika
Sasanka18
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 1 sty 2010, o 19:25

Post »

Aniu ten dzwonek campanula lactiflora ,to jak wyczytałam jest bardzo duży
jest śliczny ale potrzebuje miejsca -ja go niestety nie mam.
Aniu ,czy u ciebie penstemony zimowały już w gruncie ?
Piękne widoki u Ciebie jesienne,zimowe i te wiosenne ;:138
Awatar użytkownika
tesia39
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 9 kwie 2012, o 10:45

Post »

Aniu, niezależnie czy pokazujesz lato czy zimę, pokazujesz to w taki sposób że tlko0 zachwycać się można ;:oj ;:138
DTJ_1
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 14 lis 2013, o 15:50
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Post »

Aniu serdeczności i tak trzymaj na przekór pogodzie wstawiaj takie foty to i Tobie i nam się humor poprawi. U mnie trzeci dzień wieje, wczoraj spać nie mogłam bo bałam się, że drzewo na dom się przewali. Wstawiaj lato, wiosnę bo swoje to już przez te dwa tygodnie już 100 razy przejrzałam :;230 , mam dość działki ;:306 . ;:196
Zablokowany

Wróć do „Mój piękny ogród. ZDJĘCIA OGRODÓW”