Mój Raj cz. IV
-
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 20 sty 2013, o 10:54
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Re: Mój Raj cz. IV
Grażynko, jaką śliczną lalkę masz.Do schrupania.Do całowania.
- alicjad31
- Od: 28 lip 2013, o 20:38
Grażynko skarby świetnie się prezentują z babcią ,a gwiazdeczka śliczna 

Pozdrawiam Alicja
- bwoj54
- Od: 8 wrz 2012, o 08:28
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Grażynko!babcia z wnuczętami
, w pieknej scenerii.Takie święta , w gronie rodzinnym są bezcenne. Uwielbiam ten czas
Pozdrawiam cieplutko , życząc samych radości w Nowym Roku , Tobie i Twoim bliskim

Pozdrawiam cieplutko , życząc samych radości w Nowym Roku , Tobie i Twoim bliskim

"Ogród jest nie tylko rozkoszą dla oka, ale i ukojeniem dla duszy "(...) Pozdrawiam! Bogusia
Mój ogród na fotografii cz.10 Moje wątki
Mój ogród na fotografii cz.10 Moje wątki
- chalaputkowo
- 1000p
- Od: 16 cze 2014, o 18:59
Grażynko - wnusia miodzio , jak Ona szybko rośnie ,
mocno i gorąco życzę wszystkiego naj na Nowy Rok i oby do wiosny 

Zielono mi - bo wesoło mi - bo zielono mi - Monika
Chałaputkowo,Chałaputkowo-dwa
Chałaputkowo to i owo
Chałaputkowo,Chałaputkowo-dwa
Chałaputkowo to i owo
- gracha
- 1000p
- Od: 23 maja 2012, o 21:49
Marysiu nasza laleczka karmiona jest piersią ,może dlatego rośnie jak na drożdżach , stara prawda jest też taka że najszybciej rosną czyjeś dzieci
Violu dziękuję za miłe słowa aż cieplutko robi się na sercu ,
również Ciebie bardzo serdecznie pozdrawiam i życzę wszystkiego co najlepsze w Nowym roku
Iwonko też tak myślę ,że co roku będzie nas więcej pod tą choinką
Małgoś malutkie dzieciaczki to chyba wszystkie takie słodziaki i jeszcze nie mądrują się jak ten nasz starszy Piotruś, racja musi być po jego stronie,lubię się z nim przekomarzać,jego musi być na wierzchu
Alu kocham te moje skarby , za dużo nie mam czasu dla nich,dlatego każda chwila spędzona z nimi jest bezcenna
Bogusiu może kiedyś nasze wnuki będą wspominać chwile z dziadkami, ja ze swoimi dziećmi też w każde święta jeździłam do rodziców i moje dzieci to pamiętają,
Bogusiu miłego ,obfitego i zdrowego Nowego roku
Moniu dziękuję za życzonka i dla Ciebie i całej rodzinki szczęśliwego Nowego roku
Bratki to kwiatki mojego ogródka,takie wdzięczne,wytrzymałe na deszcz i suszę ,same sobie radzą , jesienią posadziłam żółte i białe ,ciekawa jestem widoku

Violu dziękuję za miłe słowa aż cieplutko robi się na sercu ,
również Ciebie bardzo serdecznie pozdrawiam i życzę wszystkiego co najlepsze w Nowym roku

Iwonko też tak myślę ,że co roku będzie nas więcej pod tą choinką

Małgoś malutkie dzieciaczki to chyba wszystkie takie słodziaki i jeszcze nie mądrują się jak ten nasz starszy Piotruś, racja musi być po jego stronie,lubię się z nim przekomarzać,jego musi być na wierzchu

Alu kocham te moje skarby , za dużo nie mam czasu dla nich,dlatego każda chwila spędzona z nimi jest bezcenna

Bogusiu może kiedyś nasze wnuki będą wspominać chwile z dziadkami, ja ze swoimi dziećmi też w każde święta jeździłam do rodziców i moje dzieci to pamiętają,
Bogusiu miłego ,obfitego i zdrowego Nowego roku

Moniu dziękuję za życzonka i dla Ciebie i całej rodzinki szczęśliwego Nowego roku

Bratki to kwiatki mojego ogródka,takie wdzięczne,wytrzymałe na deszcz i suszę ,same sobie radzą , jesienią posadziłam żółte i białe ,ciekawa jestem widoku

- MariaWy
- 1000p
- Od: 3 lip 2011, o 22:12
Grażynko jak te Nasze wnuki szybko rosną nawet te najmłodsze już takie duże i za chwilę o Rok starsze i z tej okazji życzę Tobie i całej Twojej rodzinie szczęśliwego Nowego Roku oby był dużo lepszy od tego odchodzącego 

- Milcia120
- 500p
- Od: 1 lut 2014, o 12:18
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Piękne bratki, super dzieciaczki życzę Tobie wszystkiego dobrego w Nowym Roku
- karolacha
- Od: 1 cze 2014, o 15:56
Piękne <skarby< , piękna < gwiazdeczka > i piękna szczęśliwa babcia
I dużo szczęścia z takimi skarbami na nowy Rok 2015
Cudne bratki--to piękne kwiatki

I dużo szczęścia z takimi skarbami na nowy Rok 2015

Cudne bratki--to piękne kwiatki

-
- 1000p
- Od: 27 lis 2011, o 22:54
Grażynko wszystkiego naj w Nowym Roku-spełnienia marzeń,mnóstwa kwitnień oraz zdrowia 

- Kasiula17
- Od: 18 lis 2013, o 22:22
Witam Grażynko jeszcze w starym roku
Świąteczne zdjęcia cudne i jaka piękna choinka
niunia mała kruszynka ale widać obdarowana wielką miłością, ślicznotka.
Bratki cudne u mnie samosiejki mam nadzieje że i w tym roku zakwitną.
Przy okazji wszystkiego naj w Nowym 2015 r.....

Świąteczne zdjęcia cudne i jaka piękna choinka

Przy okazji wszystkiego naj w Nowym 2015 r.....
- Maska
- Od: 19 lut 2012, o 19:39
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
- Kontakt:
Bratki, brateczki takie zwykłe a takie śliczne, każdy ma inną buźkę
Grażynko spełnienia marzeń w Nowym Roku i zdrówka dla całej Rodzinki 

Grażynko wiele radości z Wnuków i Spełnienia wszystkich marzeń w Nowym 2015 Roku...
A bratki to piękne kwiatki mimo swojej delikatności,,, i same się sieją,,, dlatego długo pozostają w naszych ogrodach...

A bratki to piękne kwiatki mimo swojej delikatności,,, i same się sieją,,, dlatego długo pozostają w naszych ogrodach...
Marusia.
Pozdrawiam miłego dnia wszystkim..
http://forumogrodnicze.info/viewtopic.php?f=2&t=81576" onclick="window.open(this.href);return false;
Pozdrawiam miłego dnia wszystkim..
http://forumogrodnicze.info/viewtopic.php?f=2&t=81576" onclick="window.open(this.href);return false;
- Krychna
- Od: 23 mar 2010, o 19:27
Grażynko śliczne masz wnuczęta, a najmłodsza taki uroczy skarbuś
Piękne brateczki
Grażynko czy ten berberys czerwony to miniaturka 

Piękne brateczki

- gracha
- 1000p
Witam Noworocznie , dziękuję serdecznie za życzenia , Wam kochani życzę radości każdego dnia
Marysiu
Milcia
Karolcia
Marzenko
Kasiulka
Marysiu
Amalio 
Stary rok nie był zły jak dla mnie i całej rodziny , chciała bym żeby Nowy nie był gorszy a może będzie lepszy,czeka nas sporo okrągłych rocznic 60,65,40 okazja do spotkań rodzinnych oby tylko zdrowie dopisało,
w tym roku mija też piąta rocznica naszych zmagań ogrodowych,od chwili posiadania działeczki moje życie zmieniło się radykalnie i kręci się od tamtej pory wkoło świata roślinnego,mam teraz swój cel życiowy ,radość z posiadania czegoś co jest zależne wyłącznie ode mnie ,pomaga żyć,w sezonie praca i przyjemności jakie daje działka ,zimą myśli i marzenia o niej,łatwiej przejść przez niepowodzenia ,stresy,choroby,bo jest się czym zająć i zapomnieć
w tym wszystkim pomaga mi też to Forum i ludzie których miałam przyjemność poznać
dziękuję Wam kochani
i tak jak dzisiaj mogę sobie swoje refleksje przenieść tutaj i jest mi z tym dobrze
na powitanie Nowego Roku zakwitła mi moja różyczka i jak tu się nie cieszyć
,

Marysiu

Stary rok nie był zły jak dla mnie i całej rodziny , chciała bym żeby Nowy nie był gorszy a może będzie lepszy,czeka nas sporo okrągłych rocznic 60,65,40 okazja do spotkań rodzinnych oby tylko zdrowie dopisało,

w tym roku mija też piąta rocznica naszych zmagań ogrodowych,od chwili posiadania działeczki moje życie zmieniło się radykalnie i kręci się od tamtej pory wkoło świata roślinnego,mam teraz swój cel życiowy ,radość z posiadania czegoś co jest zależne wyłącznie ode mnie ,pomaga żyć,w sezonie praca i przyjemności jakie daje działka ,zimą myśli i marzenia o niej,łatwiej przejść przez niepowodzenia ,stresy,choroby,bo jest się czym zająć i zapomnieć

w tym wszystkim pomaga mi też to Forum i ludzie których miałam przyjemność poznać

i tak jak dzisiaj mogę sobie swoje refleksje przenieść tutaj i jest mi z tym dobrze

na powitanie Nowego Roku zakwitła mi moja różyczka i jak tu się nie cieszyć

- gracha
- 1000p
Krysiu dziękuję, wnucząt mi przybywa i co jedno to ładniejsze
berberysek tak to miniaturka Bagatelle,rośnie bardzo,bardzo powoli ,ma osiągnąć średnicę 40 cm

berberysek tak to miniaturka Bagatelle,rośnie bardzo,bardzo powoli ,ma osiągnąć średnicę 40 cm