Witajcie, dopiero udało mi się dostać do moich zdjęć na skydrivie, więc można zacząć przegląd.
Hej Mati, wiem że lubisz róże, to dla ciebie na powitanie jedna z moich 70 sztuk: Long John Silver. To jej pierwszy sezon więc jeszcze miała niewiele kwiatów ale za to pięknych
Anym, Aniu bez stresu, dopiero otworzyłam wrota. Fajnie że wianki ci się podobają bo to mój debiut

ale zamierzam się rozwijać w tym kierunku. A kolory choinki, czyli ich zmianę, wymusił nowy członek rodziny czyli Shelby. Trzeba było wszystko wymienić na plastik
A oto sprawczyni całego zamieszania, kilka miesięcy temu. Teraz ma pół roku
AAge, Aga fajnie że wpadłaś. Choinka lepiej wygląda na żywo, tym bardziej fajnie że ci się podoba. Ozdoby srebrne i tylko kokardki w delikatnej zieleni. Byli tacy to uważali że niezbyt na choinkę wygląda bo ona powinna być kolorowa

Ale że pasuje do wnętrza...uff, przynajmniej tyle
Co by tu dla ciebie wkleić...robisz tak cudne zdjęcia że niczym ci nie zaimponuję. Ale może bukiet hortensji Anabelle wystarczy...
Nena, dzięki, ja się wpisałam do starego

Nie był zamknięty więc myślałam...
Dla ciebie też hortensje: od lewej Anabelle, dalej na drzewie jest hortensja pnąca i po lewej Limelight. Czyli hortensjowy gaik
Ela,witam. Jak patrzę na zdjęcia koleżanek to mam kompleksy. Piękne kolory, ostrość jak brzytwa... a moje...takie tam. Więc dla ciebie coś kolorowego bo do tej pory było mdławo. Pomponella, świeżutka, z wiosennego sadzenia: