Anastazjo,witaj, fajnie ,że jesteś i podoba się ogród ,akacja ma skręcone gałęzie i kwiaty na krótkopędach też trochę skręcone,nie wiem co to za odmiana ,mam takie 2 szt ,kupiłam je ,bo te poskręcane gałęzie potrzebne mi do stroików,urosły już dość wysoko i teraz mam problem dosięgnąć ich gałęzi,ale pięknie kwitną co roku,pozdrawiam i zapraszam znowu
Aniu,to moje zagognienie to przez moje pomysły za którymi czasem sama nie nadążam,a na forum też staram się bywać,choć i zaległości mi się robią,pozdrawiam i wielki buziak dla Ciebie
Marysiu,ja jutro muszę pierwsze do biura rachunkowego po Vaty i do Urzędu Skarbowego,potem mogę dopiero iść do ogrodu,mam do okopczykowania może 20 róż i wszystkie do okrycia choiną,może zdążę ,najgorsze kopczykowanie ,bo choiną to można i w mróz okryć,pozdrawiam gorąco i buziaki dla wszystkich posyłam
Alicjo,miło ,mi ,że wieje ciepłem i Tobie też przesyłam trochę mojego domowego ciepełka i życzę dużo sukcesów i spełnienia najskrytszych marzeń
Ulciu,miło Cię widzieć po przerwie,wszyscy mamy w głowach tylko wiosnę

a przecież dopiero jest choinka,

Fan Tan jest piękna ,trzeba jej to przyznać ,ale ja nie potrafię wybrać piwonii,i postanowiłam mieć ich dużo

,pozdrawiam i zapraszam znowu
Krysiu,miło się czyta Twoje słowa,ja też muszę przesadzić moją białą serduszkę ,bo wydaje mi się ,że drzewa urosły i została teraz w większym cieniu i tak jakby marniała,pozdrawiam