Dziękuję Wam za odwiedziny i komentarze
orzechovvy Dzięki też je uwielbiam, jeszcze muszę jedno zdobyć przynajmniej do mojej kolekcji białe
ewa321 eszynantusy zawsze mi ładnie kwitły, ale kolumne mam pierwszy raz i jestem mega zadowolony

Mam je od jednej z forumowiczek naszych miałem tez taka która miała kwitnąc na żółtą są jej zdjęcia wcześniej - ładnie rosła i nagle zjadły ja ziemiórki
maadro dzięki, kwiaty o tej porze roku szczególnie cieszą i rozweselają człowieka
nieulozona-tak Tak diffenbachia bardzo dobrze reaguje na "dożywianie" biohumusem z resztą begonia także, teraz sa w gorszej kondycji niestety przez zmię, ale żyja jeszcze i mam nadzieję, że wiosna pięknie mi wyrosną
Filigranowa27 tak jestem z niej bardzo zadowolony, nie sądziłem, że aż tak jej się u mnie spodoba ma mnóstwo kwiatów ale też i pąków jeszcze

Niestety żółta zjadły ziemórki a tak ładnie rosła więc do roślin które palnuję u Ciebie jeszcze zakupic to jest tez ta żółta kolumnea
Katiusha Dziękuję Kasiu

Ciesze się, że do mnie zajrzałaś
justus27 Oczywiście, że zapyliłem krzyżowo te dwa co zakwitły teraz

i zostawiłem troszkę pyłku (tak jak radziłaś w husteczce w lodówce) z tego łososowego aby zapylić tego który jeszcze nie zakwitł. Chyba zapylenie powiodło sie bo coś tam rośnie i powiększa się
krysia_w obiecuje pokazać kolejne hipeastrum jak tylko zakwitnie. Niestety żółta kolumne nie żyje wszystko przez te ziemióry zjadły jej doszczętnie korzonki