Dekoracje okienne, jak ładnie ubrać okno?

Jak zbudować tanio i szybko ? Rozwiązania, praktyczne pomysły i wskazówki. ZRÓB TO SAM. Narzędzia, sprzęt do ogrodu.
Awatar użytkownika
Bogumilka
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 10 lut 2008, o 17:50
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.

Dekoracje okienne, jak ładnie ubrać okno?

Post »

Jak ładnie ubrać okno? Pokazujcie swoje okna,bo chcę coś zrobić,ale nie mam pomysłu.Chętnie podpatrzę na wasze i na pewno coś mi zabłyśnie w głowie.Popatrzę chętnie na różne dodatki,wystrój mieszkania,jak upiększyć sypialnię,co dodać żeby się w niej czuć dobrze.Pokazujcie nakrycia na kanapy,ozdoby na doniczki,i jak macie swoje ulubione kąciki w domu to ja chętnie podpatrzę.Chcę malować mieszkanie i tak bardzo pragnę zmiany,że sama nie wiem co chcę zmienić.Dzięki wam moi drodzy coś znajdę,wiem na pewno,że się odezwiecie,bo to takie przyjazne forum,że nikogo się bez pomocy nie zostawia.Liczę na was bardzo.Pozdrawiam. :lol: :lol: :oops: :oops:
Awatar użytkownika
Nalewka
Przyjaciel Forum
Przyjaciel Forum
Od: 30 paź 2006, o 12:42
Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.

Post »

Bogumiło, na początek zerknij tu:
- Pomysł na okno.

Może podłączysz się do tamtego tematu, był poruszany dopiero co :)
"Wyrzuciłem telewizor na śmietnik, a w radiu urwałem gałkę, tak aby nikt z rodziny nie mógł zmienić stacji i teraz jest tylko wasze radio u mnie w domu. I jestem naprawdę wolnym człowiekiem."
Awatar użytkownika
Bogumilka
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Nalewko chodzi mi o zdjęcia na które mogę popatrzeć i wracać do nich jak mi coś się spodoba,o to co wy macie w swoich domkach.Wyczerpałam swoje pomysły i mam pusty mózg dlatego proszę o inspirację,bo wypaliłam się doszczętnie i nic,ale to nic nie mogę wymyśleć. ;:160 ;:160 ;:160 ;:160
Awatar użytkownika
kasama
100p
100p
Od: 9 wrz 2007, o 11:07

Post »

Pozdrawiam
Kasia

"Zielonym do góry!"
Awatar użytkownika
Bogumilka
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Kasamo,ale się napatrzyłam.Dzięki za stronkę,może coś podpatrzę. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Szpilka
200p
200p
Od: 11 sty 2007, o 19:14

Post »

Bogumiło są bezpłatne katalogi firan np. Wisan, które można zmówić przez internet.
Pozdrowionka
Prada
10p - Początkujący
10p - Początkujący
Od: 10 wrz 2008, o 13:54

Post »

popatrz tu: http://www.dekoria.pl/promocje , mają piękne rzeczy, możesz też zamówić sobie u nich bezpłatny katalog
Szpilka
200p
200p

Post »

Prada bardzo dziękuję za ten adres z materiałami. Znalazłam tam zasłonki i firanki do pokoju dziecka, który aktualnie urządam :D Nigdzie w sklapach nie ma materiałów z rybkami, a tutaj są. Miłego dnia.
Pozdrowionka
Prada
10p - Początkujący
10p - Początkujący

Post »

Szpilka pisze:Prada bardzo dziękuję za ten adres z materiałami. Znalazłam tam zasłonki i firanki do pokoju dziecka, który aktualnie urządam :D Nigdzie w sklapach nie ma materiałów z rybkami, a tutaj są. Miłego dnia.
A proszę bardzo, właśnie dostałam ich katalog w wersji papierowej, mają to czego mi trzeba (styl, gatunek, różnorodność), w Wisanie powiało mi chińszczyzną :? .
Szpilka , daj znać, kiedy dokonasz już u nich zakupu, będę wdzięczna; sama zamierzam zaopatrzyć się u nich gdzies dopiero w połowie listopada.
Szpilka
200p
200p

Post »

Zamówiłam katalog i 5 próbek materiałów na okno, poduchy i nakrycie łóżka.
Z Wisan mam katalogi i też nic nie zamawiałam, odwiedziłam nawet ich sklep firmowy i nędza.
Nawet na zamówienie nic ciekawego nie mają, a dla dzieci to chyba tylko 3 wzory za zasłonki. Wszystko pokażę jak poszyję.
Pozdrowionka
Prada
10p - Początkujący
10p - Początkujący

Post »

Szpilka pisze: Wszystko pokażę jak poszyję.
Trzymam za słowo...
Szpilka
200p
200p

Post »

Oj Prada, chyba nici z mojej firanki. Teraz na spokojnie przeczytałam ofertę cenową i nie podoba mi się ona :evil: Za organzę sze. 3m (karnisz mój ma 2m) trzeba zapłacić 115 zł za 1mb + przesyłka. Jak dla mnie to trochę drogo :cry: Gotowa roleta 180x140 kosztuje (ha,ha!) 309 zł!
Myślę, że to bardzo drogo! Poszukam morskich aplikacji i naszyję na jednolity woal.
Pozdrowionka
Awatar użytkownika
Renia 4
200p
200p
Od: 5 paź 2008, o 17:49

Post »

Witajcie, jeśli moge coś podpowiedzieć? Na woalu zamiast aplikacji wyhaftuj rybki, muszelki itp. Jedwabną nitką , sznureczkiem, tylko krawedzie, można też łańcuszkiem, wygląda bardzo lekko i delikatnie.. albo poproś kogos, kto haftuje... jeśli bylabyś zainteresowana, to poszukam wśród moich wzorów, powinnam coś znależć.. ;:100
Pozdrawiam wiosennie
Szpilka
200p
200p

Post »

Reniu ja nie haftuję ale dzięki pomysł dobry. A gdzie te Twoje wzory znajdę?
Pozdrowionka
Awatar użytkownika
Renia 4
200p
200p
Od: 5 paź 2008, o 17:49

Post »

Sorry, dopiero dziś jestem w tym temacie, wczoraj walczylam z liśćmi, oczywiście zgrzana zmokłam, no i dziś są efekty, kaszel, chrypa i katar. Wzory to znajdziesz u mnie w przepastnej szafie, gdzie trzymam wszystko , łącznie z maszyną do szycia. Mam skaner(wprawdzie od niedawna, ale nareszcie umiem go obsługiwać)jutro poszukam wzorów, powinny gdzieś być, spróbuje przeskanować , zapisać i przekopiować Ci na PW, albo podam link, jak uda mi się zapisać w fotosiku. Pamiętam, że była to morska seria, wzory łatwiutkie, nawet dla kogoś kto nigdy nie haftował. Trochę ględzę, ale to z gorączki .. wybacz.. Dobranoc i do jutra
Pozdrawiam wiosennie
ODPOWIEDZ

Wróć do „NIEROŚLINNE tematy ogrodowe. Budowa domu. Wyposażenie ogrodu”