Jak nagłośnić dobrze ogród?

Ogólne tematy działkowe, nowości w ogrodnictwie
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Havan2002
0p - Nowonarodzony
0p - Nowonarodzony
Od: 19 lis 2014, o 21:26
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Jak nagłośnić dobrze ogród?

Post »

Witam wszystkich. Czy ktoś z Was ma jakieś doświadczenie w nagłaśnianiu ogrodów? Chciałbym na wiosnę sobie sprawić jakiś zestaw i zorganizować miejsce do relaksu po pracy :) Który model powinienem kupić i w jakiej ilości? Ogródek mam raczej niewielki :) Z góry dziękuję wszystkim za pomoc :D
"Muzyka uspokaja umysł, ułatwia wzlot myśli, a gdy trzeba, pobudza do walki."
henryka
200p
200p
Od: 13 lut 2013, o 15:50
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.

Re: Jak nagłośnić dobrze ogród?

Post »

Owszem, mam doświadczenie jako sąsiadka nagłośnionego ogrodu i nie jest ono pozytywne, ale w każdej sprawie można się porozumieć. Myślę, że warto zapytać o zdanie sąsiadów.
Awatar użytkownika
nikka55
100p
100p
Od: 21 sie 2007, o 13:29

Post »

Havan2002 pisze:Witam wszystkich. Czy ktoś z Was ma jakieś doświadczenie w nagłaśnianiu ogrodów? Chciałbym na wiosnę sobie sprawić jakiś zestaw i zorganizować miejsce do relaksu po pracy :) Który model powinienem kupić i w jakiej ilości? Ogródek mam raczej niewielki :) Z góry dziękuję wszystkim za pomoc :D
Proponuję sprawić sobie dobre słuchawki bezprzewodowe :D
Pozdrawiam - nikka
Awatar użytkownika
Comcia
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 9 maja 2008, o 14:28

Post »

Wiesz, ja myślę że jeśli miejsce wypoczynkowe jest koło domu to wystarczy jeśli zaraz obok postawisz sprzęt grający nawet na przedłużaczu. Nagłaśnianie całego ogrodu jest bez sensu, będzie hałaśliwie dla sąsiadów i dla Was. Jeśli chodzi o jakieś prace ogrodowe to naprawdę słuchawki są najlepsze. Ale cisza ma też swój powab, docenisz to na pewno z czasem, szybciej jeśli sąsiedzi zrobią sobie nagłośnienie i zaczną słuchać muzyki, która niekoniecznie Wam się spodoba.
klon
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 8 sty 2014, o 12:02

Post »

Jak moi poprzednicy radzę -kup sobie słuchawki.Taki ryczący ogród może być uciążliwy dla Twoich sąsiadów.
Wyobraź sobie,że każdy zainstaluje w ogrodzie nagłośnienie i zacznie puszczać ulubioną muzykę.Takiego jazgotu nikt nie wytrzyma i zero wypoczynku
selli7
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 6 gru 2008, o 17:55

Post »

Muzyka na powietrzu zawsze brzmi trochę jak na festynie, chyba, że nie masz sąsiadów i nikomu nie będzie to przeszkadzało.
_fox_

Post »

Ja na ogół wystawiałem jamnika na powietrze /robiłem to złośliwie i z premedytacją / ale tylko po to aby zagłuszyć krzyki sąsiadów /oni nie rozmawiali ze sobą ;:223 oni wręcz krzyczeli ;:108 a dzionek spędzony na pracach działkowych, teoretycznie w spokoju i ciszy dawał się we znaki. Obecnie trochę latorośl podrosła ale stare nawyki zostały ;:202
Awatar użytkownika
Havan2002
0p - Nowonarodzony
0p - Nowonarodzony
Od: 19 lis 2014, o 21:26

Post »

nikka55 pisze:
Havan2002 pisze:Witam wszystkich. Czy ktoś z Was ma jakieś doświadczenie w nagłaśnianiu ogrodów? Chciałbym na wiosnę sobie sprawić jakiś zestaw i zorganizować miejsce do relaksu po pracy :) Który model powinienem kupić i w jakiej ilości? Ogródek mam raczej niewielki :) Z góry dziękuję wszystkim za pomoc :D
Proponuję sprawić sobie dobre słuchawki bezprzewodowe :D
Na party się nie sprawdzi ;p A co myślicie, o któryś z tych zewnętrznych? Link usunięto, pomid.

Proszę odebrać pw. pomid.
"Muzyka uspokaja umysł, ułatwia wzlot myśli, a gdy trzeba, pobudza do walki."
ODPOWIEDZ

Wróć do „Pozostałe tematy działkowe i ogrodowe - Dyskusje OGÓLNE, NOWOŚCI”