Ale Wy tu rozmówki macie i o jedzeniu i mecze. ja po obiedzie a meczów więc wpadnę podziwiać iryski i inne rarytasy.
Świecznica przepiękna ile sztuk masz tam wsadzonych?
Nowy Sagem nazywa sie FUNBOX - dosyć śmiesznie
Ważne aby wszystko hulało Za doplatą drobną KASIA,to rośnie jedna świecznica
Tylko,że 20 lat w tym samym miejscu Czasem trochę zmniejszana ...
Dla Pań fotka w wiosennym klimacie
Sławku jak zaglądam do Ciebie to zaraz mi się poprawia nastrój . Sasanki śliczne , ale kiedy je posadzić? U mnie już prawie po remoncie i na wiosnę zaczynamy od nowa tworzyć ogródek pod oknem. Wszystkie roślinki stracone, ostał się jedynie rozchodnik okazały. Posadziliśmy dopiero cebule tulipanów i myślę ,że pokażą się na wiosnę. Na razie ciepło i mokro to może się przyjmą. Bardzo ciekawie prowadzisz swój wątek
Witaj Sławku delosperma sprawia że robi sie weselej
piękne sasanki , uwielbiam jak kwitną wszystkie , wiosną będę swoje przesadzać bo likwiduje te rabatę na której rosną.
Grażka bylinom nic nie bedzie wiosną na pewno wyjdą z ziemi , ja ocieplałam dom wiosną kilka lat temu wszystko wygladało na stracone a jak tylko uporządkowałam teren to wszystko pieknie wyszło z ziemi i kwitło.
Sasanki najlepiej sadzić wiosną , a tulipany i inne wiosenne można sadzić dopóki ziemia nie zmarznie .
Gieniu bardzo dziękuję za te słowa.Też mam nadzieję,że byliny wzejdą, bo szkoda mi host , peonii i irysów .Lilie wykopałam to posadzę wiosną. Myślę,że może i jakaś róża sie uchowała i wypuści pędy.Zobaczymy