Ogród przygotowany do zimy. Róże mają kopce, kret przestał na razie kopać....nuda. Nic się nie dzieje, tylko u mnie nadal susza

Elwi

Bardzo mnie cieszy Twoja wizyta. Zapraszam jak najczęściej

A ' słodziak ' ma też słodkie imię - Mango. To mój najukochańszy pupilek

Tak, ogród AniDS to jeden z najpiękniejszych ogrodów różanych jakie widziałam. Jej róże czarują swoim wdziękiem i urodą. Trudno się nie zakochać w ich pięknie, oglądając portrety róż robione przez Anię.
Dla Ciebie Elwi jedna z moich

Jubilee Celebration

Mati Alchymist jest nie tylko piękna, ale też zdrowa i ślicznie pachnąca.
Zorba też mnie trochę ' przerosła ' . Nie sądziłam, że z niej będzie taki potwór

O, którego pieska Ci chodzi?
Dla Ciebie, jeszcze inne zdjęcie Alchymist

Sabinko on zawsze jak coś spsoci to robi takie ' słodkie oczy '. Trudno się na niego długo gniewać

Z żółtych pnących polecam Ci Goldstern. Mam tę różę od 10 lat. Przetrwała ostre zimy bez specjalnego okrywania. Moja jest posadzona punktem szczepienia powyżej poziomu gruntu i muszę usypywać jej dość duży kopiec.
Bardzo ładnie kwitnie, dobrze powtarza i co najważniejsze jest zdrowa. Nigdy nie chorowała na czarną plamistość.
Goldstern

Alu te podpory kupowałam na Allegro, ale wiosną dokupiłam jeszcze kilka w Auchanie na Modlińskiej w Warszawie. Pewnie w innych A też będą do kupienia.
Dla Ciebie Alu bukiecik Ballade....kupionej w R na naszym spotkaniu w lipcu

Karolino ten wyżej też jest mój. To drugi ' szkodnik '. Też złamał niejedną róże, ale jemu wszystko wybaczam, bo to mój

Dla Ciebie - róża rzadko pokazywana w naszych ogrodach, a jest naprawdę i ładna i obficie kwitnąca.
Amber Cover