Mój Raj cz. IV
-
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 14 lis 2013, o 15:50
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Re: Mój Raj cz. IV
Piękne a jakie ładne zdjęcia, tak płatki ślicznie( szczególne w tym ciemnym) błyszczą jak aksamit. Już niedługo. Krokusy też dosadziłam
.

-
- Od: 22 sty 2013, o 21:52
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Grażynko,ja też chcę wiedzieć coś o koziej brodzie ,krokusy piękne ,ja chyba ich nie mam ,no może 3 szt,znowu w tą jesień nie kupiłam cebulek ,zajęłam się grzybami i mam figę 

- tara
- Od: 16 mar 2008, o 22:01
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
flaczki z koziej brody - przepisy dla ludzi ze smakiem, którzy lubią gotowanie, sałatki i tworzą własne przepisy kulinarne.
http://forumogrodnicze.info/viewtopic.p ... &start=168
http://smaker.pl/polecane/flaczki-z-koziej-brody
http://forumogrodnicze.info/viewtopic.p ... &start=168
http://smaker.pl/polecane/flaczki-z-koziej-brody
- tesia39
- Od: 9 kwie 2012, o 10:45
Piękne wiosenne wspomnienia
Oby zima szybko minęła i wiosna znów obudziła ogrody do życia

Oby zima szybko minęła i wiosna znów obudziła ogrody do życia

- Kasiula17
- Od: 18 lis 2013, o 22:22
Wpadłam się przywitać i znalazłam cudne oznaki wiosny.
Krokusiki uwielbiam to piękne kwiaty które każą nam się budzić z zimowego snu,,, 

- Milcia120
- 500p
- Od: 1 lut 2014, o 12:18
Piękne krokusy cieszą oko w te zimne dni
Grażynko krokusy zawsze Cieszą
miło chociaż troszkę wiosenki zobaczyłaś i na pewno zaraz cieplej na sercu... 

Marusia.
Pozdrawiam miłego dnia wszystkim..
http://forumogrodnicze.info/viewtopic.php?f=2&t=81576" onclick="window.open(this.href);return false;
Pozdrawiam miłego dnia wszystkim..
http://forumogrodnicze.info/viewtopic.php?f=2&t=81576" onclick="window.open(this.href);return false;
Witaj
Krokusy piekne.
Zawsze gdy pojawią się krokusy to zaczynam cieszyć się wiosną. Wtedy już czuć ciepłe słoneczko i można chwile posiedzieć przy kawce na dworze

Krokusy piekne.
Zawsze gdy pojawią się krokusy to zaczynam cieszyć się wiosną. Wtedy już czuć ciepłe słoneczko i można chwile posiedzieć przy kawce na dworze

- nifredil
- Od: 26 mar 2012, o 23:21
Grażynko, jeszcze 2-3 miesiące i będziemy podziwiać krokusiki na żywo
Piękności..już się nie mogę doczekać 

-
- Od: 20 sty 2013, o 10:54
Grażynko, Twoje krokusy są wiosenne. Ja mam już zimową wersję krokusów 

- gracha
- 1000p
- Od: 23 maja 2012, o 21:49
Marysiu kozia broda to grzyb , inaczej siedzuń vel szmaciak ,do października tego roku był pod ochroną ale teraz już nie jest i spokojnie można go zrywać , wyglądem przypomina mózg,
pysznie smakuje smażony na masełku z jajkami,flaczki z koziej brody jadłam pierwszy raz ,wyśmienite
Dorotko niedługo będziemy wyglądać łebków krokusików,ja też dosadzam co roku,trzy lata temu posadziłam na trawniku,pierwszy rok pięknie kwitły ,lecz w następnym już ich było mniej ,przypuszczam że za szybko była skoszona trawa razem i ich listkami,teraz dosadzam na rabatkach
Martuś grzybiaro nie znasz koziej brody ,czy szmaciaka,pomarszczona kula , jak ścierka pomięta,pewnie już wiesz o jakiego grzyba chodzi,ciężko go umyć , w środku może mieć czasami mięsko inaczej ślimaczki
Aniu dzięki za linki, to mój mąż wymyśla takie dania,gotuje też flaczki z boczniaków , jadłaś może, tez są dobre
Teresko ja już tęsknię do za wiosną ,jak oglądam takie zdjęcia to jeszcze bardziej
Kasiula chciałabym zapaść w taki sen zimowy i obudzić się jak już krokusiki będą na wierzchu
Milcia najdłużej czekamy na pierwsze krokusy ,jak już one wyjdą to reszta wychodzi już szybciutko
Amalia patrząc na wiosenne wspomnieniowe kwiatki ,przyjemniej czas leci i stajemy się bardziej pogodni
Michasia po Twoich słowach bardzo zatęskniłam za kawką na moim tarasie
Sabinko wszyscy tęsknimy za wiosenką,nasze kwiatki pomogą nam przetrwać ten zimny czas
Małgoś jesteś szczęściarą skoro masz zimowe krokusiki,u mnie niestety tylko wiosenna wersja
inne wiosenne dla ocieplenia i poprawy nastroju
dla wszystkich

pysznie smakuje smażony na masełku z jajkami,flaczki z koziej brody jadłam pierwszy raz ,wyśmienite

Dorotko niedługo będziemy wyglądać łebków krokusików,ja też dosadzam co roku,trzy lata temu posadziłam na trawniku,pierwszy rok pięknie kwitły ,lecz w następnym już ich było mniej ,przypuszczam że za szybko była skoszona trawa razem i ich listkami,teraz dosadzam na rabatkach

Martuś grzybiaro nie znasz koziej brody ,czy szmaciaka,pomarszczona kula , jak ścierka pomięta,pewnie już wiesz o jakiego grzyba chodzi,ciężko go umyć , w środku może mieć czasami mięsko inaczej ślimaczki

Aniu dzięki za linki, to mój mąż wymyśla takie dania,gotuje też flaczki z boczniaków , jadłaś może, tez są dobre

Teresko ja już tęsknię do za wiosną ,jak oglądam takie zdjęcia to jeszcze bardziej

Kasiula chciałabym zapaść w taki sen zimowy i obudzić się jak już krokusiki będą na wierzchu

Milcia najdłużej czekamy na pierwsze krokusy ,jak już one wyjdą to reszta wychodzi już szybciutko

Amalia patrząc na wiosenne wspomnieniowe kwiatki ,przyjemniej czas leci i stajemy się bardziej pogodni

Michasia po Twoich słowach bardzo zatęskniłam za kawką na moim tarasie

Sabinko wszyscy tęsknimy za wiosenką,nasze kwiatki pomogą nam przetrwać ten zimny czas

Małgoś jesteś szczęściarą skoro masz zimowe krokusiki,u mnie niestety tylko wiosenna wersja

inne wiosenne dla ocieplenia i poprawy nastroju

- chalaputkowo
- 1000p
- Od: 16 cze 2014, o 18:59
JA chcę WIOSNĘ !!!!!! Grażynko - przypominasz piękne chwile , och jak bym chciała poczuć teraz zapach , ten sam który uchwyciłaś na zdjęciu z cudnym wnusiem 

Zielono mi - bo wesoło mi - bo zielono mi - Monika
Chałaputkowo,Chałaputkowo-dwa
Chałaputkowo to i owo
Chałaputkowo,Chałaputkowo-dwa
Chałaputkowo to i owo
- karolacha
- Od: 1 cze 2014, o 15:56
Śliczne wiosenne kwiatki i śliczny dziecięcy buziak

- tara
- Od: 16 mar 2008, o 22:01
Poczytałam u Moniki i powiem tak róż pnących w kolorze czystego pomarańczu nie widziałam, przynajmniej w naszym klimacie zbliżone to: np. Morgengruss, Barock, Polka. Alchymist też piękny ale kwitnie tylko raz.
Polecam też: The Piligrim - kolor biało-żółty i Graham Thomas - kolor żółty, pachnie.
Polecam te róże u mnie zdrowe, wigorne.
Polecam też: The Piligrim - kolor biało-żółty i Graham Thomas - kolor żółty, pachnie.
Polecam te róże u mnie zdrowe, wigorne.
-
- Od: 22 sty 2013, o 21:52
Witaj Grażynko, o żadnej koziej brodzie nie słyszałam i nigdy nie widziałam ,a żeby z nich jeść flaczki ,to nowina,myślałam,że sobie ze mnie robisz żarty,i on teraz rośnie ,że teraz jadłaś flaczki z niego ,czy masz w słoiku za pasteryzowany,wiosna piękna ,już się jej chce,oj chce,pozdrawiam