Na Powitanie Becia Cz 4

Zdjęcia naszych ogrodów.
Zablokowany
Awatar użytkownika
becia123
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 12 wrz 2012, o 18:21
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.

Re: Na Powitanie Becia Cz 4

Post »

Wiesz Dorotko poniedziałek miałam wolne zabrałam dzieci do miasteczka na 3 godzinki do fryzjera na kulki i do sklepów fryzjerkę mieliśmy umówioną nawet dwie więc szybko poszło w sklepie zaś na wejściu poprosiłam jedną ze sprzedawczyń ,by się nami zajęła więc i dzieci i ja szybko mieliśmy co było potrzebne .Ja zwykle z zegarkiem w reku w biegu . :D Potem na basen i na kulki .Tyle ,że i bez płaczu się nie obeszło bo Zuzi elegancka pani z dzieckiem zakosiła torebeczkę komu jak komu ale dziecku co to się dzieje .Płaczu było co nie miara skończyło się na kupieniu drugiej .Także przez 3 godziny bardzo ekonomicznie wykorzystaliśmy czas na zabawę ,zakupy i przyjemności .Niestety mało tego czasu.
Awatar użytkownika
chalaputkowo
1000p
1000p
Od: 16 cze 2014, o 18:59

Post »

Cudne jest to że ta jesień nas w tym roku rozpieszcza , można spokojnie nadal pracować w ogrodzie i podziwiać jesienne kolorki :tan . A czasu zawsze mało , szczególnie jak go się rodzinnie spędza , przyjemności mijają jak z bicza strzelił i to tyczy się wszelkich przyjemności ;:145
Zielono mi - bo wesoło mi - bo zielono mi - Monika
Chałaputkowo,Chałaputkowo-dwa
Chałaputkowo to i owo
Awatar użytkownika
renzal
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 13 maja 2011, o 12:33

Post »

Beatko! Aż mnie zatkało! :twisted: Takiemu maluchowi? :twisted:
Przesyłam pozdrowienia dla całej rodzinki i życzę udanego zakończenia sezonu! ;:333
Ja jak zwykle mam jeszcze sporo pracy do zrobienia... :oops:
pozdrawiam Renata Pod Jesionem cz.5 ,czyli: akt V dramatu!
Ciągle marzę, że w tym roku uporządkuję mój ogród. (nowy rok - już szósty - nowa nadzieja ;:306 )Nadzieja umiera ostatnia...
Awatar użytkownika
becia123
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Moniko masz rację ;:108 ;:145
Reniusamo życie .Pracy nigdy nie przerobimy zawsze coś ale człowiek nie maszyna co można zrobi się a czego nie zdążymy wiosną Pozdrawiam ;:196
Awatar użytkownika
beacia0088
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 25 lis 2013, o 20:18
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Post »

Kochana u ciebie to jeszcze jest co podziwiać w ogrodzie bo u mnie to już nie ma co.
Mam nadzieję,że tę panią spotka odpowiednia kara za to co zrobiła twojej córce ,to już szczy wszystkiego.Oliwa nie rychliwa ale sprawiedliwa i los jej się odpłaci.
Ja też mam włókninę z zeszłego roku i trochę dokupiłam bo i roślin trochę przybyło.
Kochan zwolnij tempo bo zdrowie się ma jedno a ty ciągle zabiegana,zapracowana :)
Awatar użytkownika
becia123
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Teraz już tylko wolniej .Wykorzystałam dziś eMa pomógł skończyć wykopki bo ziąb był okrutny ale jeszcze raz chciał skosić trawę wiem ,że połowa listopada ale żeby oczyścić wszystko pozgrabiać i ogarnąć na zimę trzeba było wreszcie to zrobić a akurat dziś czas był .Wiesz Beatko jak dzieci podrosną to pomogą teraz jeszcze taki etap ,że kiedy ja mam najwięcej pracy one chcą grać w zbijaka czy kosza to gram jak mogę bo czas leci i już nie wróci się :D Teraz wieczory dłuższe szybko ciemno .Muszę jeszcze pomyśleć co zrobić z selerów i porów bo porosło tego część posuszę ,zamrożę .ale resztę muszę jakoś spożytkować /To jutro wieczorkiem teraz Dobrej nocy życzę ;:196 .
Awatar użytkownika
ilona2715
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 7 wrz 2010, o 11:47

Post »

Beatko, Ty wciąż w biegu, naprawdę Cię podziwiam, ale masz rację, ten czas tak szybko ucieka, że nawet człowiek się nie obejrzy, a już własne dzieci mają swoje, więc ten czas im poświęcony jest naprawdę bezcenny, jak to mówią każdy wiek ma swoje prawa i to jest prawda ;:108
Awatar użytkownika
becia123
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Iwonko takie życie w biegu teraz większość ma .Kazda chwila ważna Cieszmy się ,ze jest praca kto ma z dziećmi zostać a i trochę czasu na radości ogrodowe zostaje :D
Awatar użytkownika
beacia0088
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 25 lis 2013, o 20:18
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Post »

Dobrze,że masz kogoś kto ci zostanie z dziećmi,pomoże no i że możesz pracować.Ja muszę sobie sama radzić a o pracy póki co mogę pomarzyć.
Awatar użytkownika
becia123
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Beatko ja mam blisko siostrę to zostanie z małą a jak mam obcemu zapłacić to swój zawsze swój .Inaczej jest .Siostra ma opiekę nad mamą nigdzie do pracy nie może pójść więc i tak musi być u nas .Czyli ma dwa w jednym a mnie to mi bardzo na rękę .Póki mogę pracuję ale też nie wiem jak długo.
Awatar użytkownika
renzal
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 13 maja 2011, o 12:33

Post »

O to widzę Beatko, że nie tylko mnie spodobała się Twoja budlejka! :;230 Będziemy na wiosnę ukorzeniać? :;230 ;:333
pozdrawiam Renata Pod Jesionem cz.5 ,czyli: akt V dramatu!
Ciągle marzę, że w tym roku uporządkuję mój ogród. (nowy rok - już szósty - nowa nadzieja ;:306 )Nadzieja umiera ostatnia...
Awatar użytkownika
becia123
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Beatko Reniu witajcie będziemy ukorzeniać żółtą budleje :D ;:196
Awatar użytkownika
Bogumilka
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 10 lut 2008, o 17:50

Post »

Masz piękne chryzantemy ;:oj czy okrywasz na zimę? Ja w tym roku też kupiłam na forum malutkie i posadziłam do doniczek, ale w obawie, że mi zimy nie przeżyją, za kopczykowałam je razem z doniczkami w tunelu i jeszcze gałązkami okryję, bo tak bardzo chcę żeby były na przyszły rok. Zakochałam się w nich, a to wina forum jest :oops: ..no ta budleja ;:333 nie dziwie się, że każdy oko na niej zawiesza ;:224
Awatar użytkownika
becia123
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Bogumiłko chryzamtemki mam drugi rok część a część pierwszy z forum lekko przysypałam ziemia ale lekko a w zeszłym roku wcale .Póki co zima łagodna a ja prawdę powiedziawszy miałam zakręcona jesień i nie miałam zbyt dużo czasu dla roślinek jeszcze tak będę miała miesiąc głównie w pracy .
Awatar użytkownika
iwona0042
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 15 lis 2011, o 10:13
Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.

Post »

Beatko, na razie zimy ostrej nie zapowiadają, więc może roślinki wytrzymają, dasz radę :wit
Zablokowany

Wróć do „Mój piękny ogród. ZDJĘCIA OGRODÓW”