Ja dostałam paczkę od Gosi w piątek i na szczęście zdążyłam z posadzeniem róż, bo chłód jest już coraz bardziej odczuwalny. Nic to jednak takiego strasznego - było już tak, że w grudniu róże i cebulowe sadziłamjol_ka pisze:Monia u Ciebie jak zwykle cudnie![]()
Zmrożone róże wyglądają prześlicznie.
U mnie dopiero dwa ostatnie dni z przymrozkiem były. Zostały mi do posadzenia róże - w czwartek dostałam paczkę od GosiJak się z tym uporam, to już tylko zostanie okrycie roślin na zimę i można wyczekiwać wiosny
Wianek hortensjowy rewelacyjny, jak ja zazdroszczę osobom, które potrafią robić tego typu ozdoby. Ja mam chyba dwie lewe ręceCzekam, co wymyślisz na zimę

Na razie czekam z okryciem, bo jeszcze za ciepło. Kopczyki zamierzam zrobić po niedzieli, a okrycie ... jak zdążę. Zima ma być łagodna, więc nie ma co przesadzać z okrywaniem - lepiej niech się róże hartują

Wianki nie są trudne do zrobienia a ile z tego frajdy

-- So 22 lis 2014 16:25 --
Monisiu, na razie kupuję ozdoby, prezenty (zawsze kupuję wcześniej, póki jest w czym wybierać), art.dekoracyjne, a niebawem będę myśleć co z tego skombinowaćMonifd pisze:Z przyjemnością obejrzę każde Twoje dzieło;-)