Przysypani tęczą kwiatów...

Zdjęcia naszych ogrodów.
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
any57
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 16 sty 2012, o 16:56
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Re: Przysypani tęczą kwiatów...

Post »

kryzysowa pisze: żeby się leczyć w Polsce przy udziale i pomocy państwowej służby zdrowia, trzeba mieć zdrowie jak koń, o!
i oprócz tego należy jeszcze tak jak napisałaś "Kiedy zmuszają mnie do tego okoliczności przyrody, potrafię tupnąć nogą, warknąć też, szczególnie jeśli chodzi o zdrowie, czy bezpieczeństwo mojego stada.."
tego Tobie życzę a Ondkowi zdrowia ;:333
Andrzej zaprasza
aktualny wątek
poprzedni
kryzysowa
---
Od: 9 kwie 2014, o 08:21

Post »

Monia, wykrakałaś..Obrazek
Taki oto widok za oknem zastałam dzisiejszego ranka, zamiast tęczą kwiatów, śniegiem jesteśmy przysypani, o!Obrazek

Obrazek

Justynko, patrząc na ilość nasion, w które już jesteśmy zaopatrzeni i mając na uwadze, że do wiosny ich liczba niechybnie wzrośnie, najwyższa pora pomyśleć o jakimś piętrowym stelażu na parapet, inaczej nie będzie szans wysiać wszystkiego ;:173
Żebyś Ty widziała, jak ja intensywnie myślałam nad doborem kolorów, przy nasadzaniu tulipanówObrazek
Na początku każdą koncepcję rozważałam kilkakrotnie, ale że poszaleliśmy z ilością zakupionych cebul
Obrazek, przy pakowaniu do ziemi 500setnej, myślałam już tylko o tym, jak bardzo boli mnie kręgosłupObrazek, więc jak to ostatecznie będzie wyglądało, przekonamy się gdy zakwitną ;:224
Był jakiś kulturystyczny pokaz w MM? Obrazek Nic o tym nie słyszałam, a nawet gdyby doszły do mnie takie informacje, nie sądzę, żebym chciała w nim uczestniczyć. Zupełnie mnie nie rajcują napompowane sterydami ciała, wolę swojego wypasionego Qrczaka Obrazek, jak to ongiś stwierdził nasz słusznych gabarytów przyjaciel: "mam więcej w udzie, niż Ond w klacie", i nic a nic się nie pomylił ;:306
mati, doskonale Cię rozumiem, miałam podobne odczucia oglądając te zdjęcia!Obrazek
Widziałam również filmy, które od Ciebie dostałam, brak słów..Obrazek
Zaraz dopytam Tomka i upewnię się, czy góra o którą pytasz, to Everest, moim skromnym zdaniem tak, ale nie chcę wprowadzić Cię w błąd ;:173
Andrzejku, Ondrollo dziękuje pięknie Obrazek
Życie mnie nauczyło walczyć o swoje sposobami per fas Obrazek et nefasObrazek, kilka lat temu pewnie schowałabym uszy po sobie, ale nie teraz..
Violuś, kto Ci tak przygwieździł, tfu, tzn przygwoździł? :;230
Awatar użytkownika
jode22
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 22 lut 2011, o 14:07
Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.

Post »

U mnie też w nocy popadał śnieg i już miałam nadzieję, że zostanie :D , ale teraz niestety pada deszcz ;:145 .
Pozdrowienia, Jola, Utile dulci miscere Spis aktualnych wątków
Ogród przydomowy Joli
hypnosa
100p
100p
Od: 27 maja 2014, o 08:26

Post »

Witaj Kasiu,widzę że jesteś niezle ogrodowo zakrtęcona.Tyle wszystkiego :!: i warzywka i ozdobne i jeszcze piękne tarasowe ;:303 To całkiem jak ja.Niektóre rośliny masz bardzo piękne.Podoba mi się twój ogród i wesoła atmosfera jaka panuje na tym wątku.Pozdrawiam i będę zaglądać :D
Iris My Love-ogród
Pozdrawiam-Basia
Opryskiwacze na lata - producent MAROLEX Sp.z o.o.
KDanuta
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 24 kwie 2008, o 10:57
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.

Post »

Trzeba mieć końskie zdrowie aby móc chorować i anielską cierpliwość
aby prze to wszystko przejść .............ale ogród uczy nas cierpliwości
i daje tyle radości ;:3 szybkiego powrotu do zdrowia życzę ;:196
Awatar użytkownika
Tulap
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 9 lip 2014, o 09:30

Post »

Ale to źle?Że śnieg na święta będzie?
Awatar użytkownika
mati1999
1000p
1000p
Od: 3 maja 2013, o 13:17

Re: Przysypani zwałami śniegu... Przysypani tęczą śniegów... Prz

Post »

Pacz na tytuł posta :;230
Piękne zdjęcia raz jeszcze ;:oj ;:138 ;:196 jesteś cudowna ;:215
Który film był najlepszy ? Mi z everestem i europą ;:108
Awatar użytkownika
Tulap
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 9 lip 2014, o 09:30

Post »

To ja wiem,ni zimę przysypani białym śniegiem powinno być :lol:
Awatar użytkownika
nena08
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 8 lut 2012, o 10:06
Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.

Post »

:wit
Zaglądam do Was z rewizytą, a tu tak wesoło. Pewnie nie było Wam do śmiechu w starciu z naszą służbą zdrowia, ale ja się popłakałam.
Będę musiała uśmiechnąć się do Ondka o pomoc w ukorzenianiu róż. Uwzięłam się na jedną taką, wsadziłam mnóstwo patyczków do ziemi i nic ;:223 Może to brak ukorzeniacza, a może daru w łapkach ;:306
Nie liczyłam wetkniętych cebul w tym roku, ale do 500 mi daleko.
Awatar użytkownika
Viola K
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 14 mar 2013, o 19:41

Post »

Jeszcze zdążyłam złożyć Tobie życzenia imieninowe .. nie wiem czy obchodzisz je dzisiaj ale jest Katarzyny :)

Obrazek

Wszystkiego najlepszego .. dużo zdrówka Ci życzę ono jest najważniejsze

nieśmiertelnik dla Ciebie ;:167
Obrazek
Awatar użytkownika
chalaputkowo
1000p
1000p
Od: 16 cze 2014, o 18:59

Post »

Ja ;:131 , ja nie chciałam , ;:145 , a może przeprowadzisz się w moje strony , tu dalej na plusiku :;230
Zielono mi - bo wesoło mi - bo zielono mi - Monika
Chałaputkowo,Chałaputkowo-dwa
Chałaputkowo to i owo
Awatar użytkownika
justi177
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 22 wrz 2011, o 17:42

Post »

:wit
Był Puchar Polski w Kulturystyce i Fitness. Kasia, uwierz mi, ja nie jestem fanką tego.... chyba sportu, ale zobaczyć to wszystko na żywo i poczuć atmosferę, to jak zapewne domyślasz się, calkiem coś innego niż na ekranie. No ciekawe to było i już, zobaczyć takich kosmicznych ludzi.
Też nie wiedziałam, ale przypadkiem natknęliśmy się na masę samochodów z calej Polski. I poszliśmy zobaczyć, co to za impreza. Nie mówię, jakie to były auta ;:oj - daje to do myślenia :shock:

Jestem ciekawa efektu sadzenia tulipanów. Czy wszystko posadziliście w rozproszeniu - grupkami, czy też stworzyliście swoje własne rzeczki, jak w Keukenhof?
Pozdrawiam
kryzysowa
---
Od: 9 kwie 2014, o 08:21

Post »

Jolu, prognozy na najbliższe dni nie wyglądają zbyt optymistycznie, -2 w dzień, -7 w nocy, czy to już czas ogacać rośliny Obrazek
Basiu witaj :wit i rozgość się :)
Przy Twoim mój ogród wygląda jak ubogi krewny z czarnej..Afryki Obrazek, ale jeśli siły pozwolą, z roku na rok powinno być coraz lepiej ;:173
Danusiu, dziękuję w imieniu Ondka Obrazek
Rekonwalescent jest tak przeze mnie rozpieszczany, że gotów sobie chyba drugie kopytko połamać, byle jak najdłużej cieszyć się takim luksusowym stanem :wink:
Mateuszu, po tym śniegu do Świąt śladu nie będzie (już nie ma), a do bezśnieżnego Bożego Narodzenia zdążyłam już przywyknąć, tak jest w zasadzie od kilku lat..
Mati, chyba film o Evereście zrobił na mnie największe wrażenie, od dłuższego czasu chodzę z głową w Himalajach Obrazek
Witaj Aniu :wit
Co do rozmnażania róż z "patyczka", sposób w jaki to robiliśmy, znajdziesz w naszym wątku ;:108
Nie wiem czym to jest spowodowane, ale zauważyłam, że największy sukces jeśli chodzi o ukorzenianie sadzonek, osiągnęliśmy z różami pnącymi /jakieś 90%/, wielkokwiatowe udało nam się rozmnożyć tylko dwie ;:222
Od lata wybieram się do tej szkółki w Aninie i jakoś dotrzeć nie mogę, a Centrum Ogrodnicze Aura w Sulejówku znasz? Polecam! ;:333
Violu, dziękuję my lovely love ;:167
Moniczko, prognozy u Ciebie dalej tak optymistyczne? U nas zimą straszą.. ;:218
Justynko, Ondek zainteresował się wspomnianymi przez Ciebie zawodami i w necie znaleźliśmy informacje na ten temat. Chyba nie były zbyt rozpropagowane, bo nie natknęłam się na żaden plakat na mieście obwieszczający to wydarzenie Obrazek
Sugerujesz, że bycie kulturystą to intratne zajęcieObrazek Może by tak Ondka "napompować", tylko najpierw muszę Go trochę utuczyć, bo na kosteczkach masy mięśniowej zbudować nie sposób ;:306
Jeśli chodzi o tulipany, to posadziłam je w różnych konfiguracjach, starając się odpowiednio dobrać kolory i gatunki, a co z tego wyszło przekonamy się wiosną ;:173
Kto wie, może w przyszłym roku pokusimy się o "rzeczki", tylko najpierw muszę skonstruować maszynę do nasadzania cebul :;230
Awatar użytkownika
Vamila
200p
200p
Od: 11 wrz 2014, o 20:33

Post »

Kasiu nie pompuj, mi to jest obrzydliwe - jak to mówi moja córa :lol:
Rzeczki cebulowe bosko wyglądają - skuś się ;)
Pozdrawiam wszystkich zakręconych na zielono! Milena
Na wzgórzu z widokiem
Dorośli upośledzeni ludzie to dorośli upośledzeni ludzie a nie małe bezrozumne dzieci!
ODPOWIEDZ

Wróć do „Mój piękny ogród. ZDJĘCIA OGRODÓW”