Hoja,woskownica(hoja) - uprawa, pielęgnacja
Zielonolandia - http://forumogrodnicze.info/viewtopic.php?f=36&t=48079" onclick="window.open(this.href);return false;
Wątek sprzedażowy - http://www.forumogrodnicze.info/viewtop ... 11&t=48109" onclick="window.open(this.href);return false;

Wątek sprzedażowy - http://www.forumogrodnicze.info/viewtop ... 11&t=48109" onclick="window.open(this.href);return false;
- Babopielka
- Przyjaciel Forum - gold 
- Od: 9 wrz 2007, o 19:28
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
- FIGA
- Od: 16 cze 2007, o 10:21
Dziewczyny ja swoją fungii kupiłam u Tomaszewskiego , albo w Jankach    

Jeśli dobrze pamiętam to kupiła Ani też może Ania nam pomoże
  może Ania nam pomoże   

Ja to jestem zielona > jak przeglądałam fotki to też mi się wydawały bardziej wygięte , ale myślałam że to jest zależne od warunków w jakich rosną 

Jutro jak będzie jaśniejszy dzień cyknę fotki to zobaczycie , ale chyba mam tą co Marta :P
Jedne listki są okrąglejsze > drugie mniej jedne mają meszek drugie nie
 jedne mają meszek drugie nie   

Sama już nie wiem 

Jeśli dobrze pamiętam to kupiła Ani też
 może Ania nam pomoże
  może Ania nam pomoże   
 Ja to jestem zielona > jak przeglądałam fotki to też mi się wydawały bardziej wygięte , ale myślałam że to jest zależne od warunków w jakich rosną

Jutro jak będzie jaśniejszy dzień cyknę fotki to zobaczycie , ale chyba mam tą co Marta :P
Jedne listki są okrąglejsze > drugie mniej
 Sama już nie wiem

- anoli
- Od: 3 lis 2007, o 16:26
Kasiu nie martw się, wszyscy wiedzą, że masz dobre serduszko, to pewnie taki żarcik był  Tak patrząć po zdjęciach, to faktycznie fungi ma inny kształt listków. Dla porównania mam 5 carnos rosnących w różnych warunkach.
 Tak patrząć po zdjęciach, to faktycznie fungi ma inny kształt listków. Dla porównania mam 5 carnos rosnących w różnych warunkach.  

Tak patrząć po zdjęciach, to faktycznie fungi ma inny kształt listków. Dla porównania mam 5 carnos rosnących w różnych warunkach.
Wątki Zapraszam serdecznie Ilona

- anoli
- Od: 3 lis 2007, o 16:26
A ja moją specjalnie prowadzę na drucie. Mam też jedną na drabince. Ale bardziej podoba mi się drutowana  Ja kupiłam specjalny drucik, który nie rdzewieje.
 Ja kupiłam specjalny drucik, który nie rdzewieje. 

Wątki Zapraszam serdecznie Ilona

dla mnie to one wszystkie wyglądają tak samo
 dla mnie to one wszystkie wyglądają tak samo   a  podobno  najłatwiej zidentyfikować daną odmianę po kwiatach ,ale nie mam pojęcia jaka  co to za jedna ta Twoja
 a  podobno  najłatwiej zidentyfikować daną odmianę po kwiatach ,ale nie mam pojęcia jaka  co to za jedna ta Twoja   

Czy robisz przerwę na zimę
  Czy robisz przerwę na zimę