Zielony i kolorowy świat Alicjid cz3
- krystyna2201
- 500p
- Od: 9 lut 2010, o 17:26
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Re: Zielony i kolorowy świat Alicjid cz3
Tak,jest piętrowy a to znaczy,że rower zostawiał u tych staruszków.Ale na pewno jak jeżdzicie do Wyszanowa to łatwo go zobaczyć bo do nie dawna mieszkaliśmy tylko my i po drugiej stronie ulicy jest jeszcze stary dom w głębi.
Teraz dużo się zmieniło bo buduje się osiedle domków jednorodzinnych.
Teraz dużo się zmieniło bo buduje się osiedle domków jednorodzinnych.
- alicjad31
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 28 lip 2013, o 20:38
Mąż ma lepszą pamięć ,też pamiętam ten dom ,a co do osiedla to czy w stronę Wyszanowa
Zawsze jeździliśmy samochodem ,ale cztery lata temu mąż miał udar i od tego czasu samochodem nie jeździ ,no i trudno mu się czasem poruszać .Teściowa nie może się doczekać naszego przyjazdu ,ale musimy jeszcze wyjazd odwlec w czasie, właśnie ze względu na stan zdrowia męża .

Zawsze jeździliśmy samochodem ,ale cztery lata temu mąż miał udar i od tego czasu samochodem nie jeździ ,no i trudno mu się czasem poruszać .Teściowa nie może się doczekać naszego przyjazdu ,ale musimy jeszcze wyjazd odwlec w czasie, właśnie ze względu na stan zdrowia męża .
Pozdrawiam Alicja
- krystyna2201
- 500p
Osiedle się właśnie buduje po prawej stronie jak się jedzie do Wyszanowa.To jest prywatne osiedle pana Damiana z Karowa.
- alicjad31
Mój mąż zna się z tatą pana Damiana ,oni mają sklep w Wyszanowie .To teraz będziecie mieli weselej z osiedlem .
Gdybym tylko miała prawo jazdy .... Oj, to częściej byśmy bywali w Wyszanowie ,a tak to tylko autobus zostaje .Krysiu my chyba jesteśmy rówieśnikami .Ja jestem 61r mój mąż też
Gdybym tylko miała prawo jazdy .... Oj, to częściej byśmy bywali w Wyszanowie ,a tak to tylko autobus zostaje .Krysiu my chyba jesteśmy rówieśnikami .Ja jestem 61r mój mąż też
Pozdrawiam Alicja
- krystyna2201
- 500p
Ja jestem 60r. powinnam znać twojego męża,61r. jest moja siostra Danusia i on na pewno z nią chodził do szkoły.
- gracha
- 1000p
- Od: 23 maja 2012, o 21:49
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Dobre ,kochane serduszko dostało drugie w prezencie,gratuluję 

- krystyna2201
- 500p
- UlaL
- Od: 27 cze 2013, o 23:30
Alicjo
Oj przyznam, musiałam trochę nadrobić u Ciebie, ale jeszcze nie wszystko. Przed nami długie wieczory, więc będzie czas. U mnie też dale pomarzły, a były tylko 2 noce z przymrozkami i o dwie za dużo, bo pewnie by jeszcze kwitły. Ale mam jeszcze kolorowo na tarasie, ale już zaplanowałam że w sobotę muszę ponosić do piwnicy większość doniczek, oby do stycznia, wtedy to już z górki. Teraz czas na odpoczynek, planowanie zmian w ogrodzie i czytanie gazet - o roślinach koniecznie.
Tobie tez zdróweczka życzę, pozdrawiam

Oj przyznam, musiałam trochę nadrobić u Ciebie, ale jeszcze nie wszystko. Przed nami długie wieczory, więc będzie czas. U mnie też dale pomarzły, a były tylko 2 noce z przymrozkami i o dwie za dużo, bo pewnie by jeszcze kwitły. Ale mam jeszcze kolorowo na tarasie, ale już zaplanowałam że w sobotę muszę ponosić do piwnicy większość doniczek, oby do stycznia, wtedy to już z górki. Teraz czas na odpoczynek, planowanie zmian w ogrodzie i czytanie gazet - o roślinach koniecznie.
Tobie tez zdróweczka życzę, pozdrawiam

- alicjad31
Miło mi Uleczko ,że znalazłaś chwilkę czasu dla mnie
.
Też muszę poczynić pewne zmiany w ogrodzie ,a właściwie go poszerzyć,ale jak do tej pory to tylko plany .
Dzień krótki ,a jak mam wolne to jestem zmęczona ,albo jakieś sprawy do załatwienia mam ,jak każda z nas .
Dziękuję i pozdrawiam serdecznie

Też muszę poczynić pewne zmiany w ogrodzie ,a właściwie go poszerzyć,ale jak do tej pory to tylko plany .
Dzień krótki ,a jak mam wolne to jestem zmęczona ,albo jakieś sprawy do załatwienia mam ,jak każda z nas .
Dziękuję i pozdrawiam serdecznie

Pozdrawiam Alicja
-
- Od: 31 paź 2011, o 16:34
Alu fajnie ,że jesteś z nami