ANUSIU

czerwonego ostrogowca już mam ukorzenionego ,mam też białego.Podłogowe juz wyłączyłam ,bo u mnie też zimno i leje brrrr.Toś sobie nazamawiała dalii .Ja tez tam jakieś przechowuję ,ale czy zakwitną w przyszłym sezonie .????
DOROTKO no tak podgrzewam

,ale już wyłączyłam bo to njic nie dało .Tylko ciutek rozkwitły różane paki .Niestety chyba będą musiały zapomnieć o ciepełku

Masz rację teraz biznes rządzi światem a maluczkim pozostają skromne święta tak jak przykazane .Też nie lubię przepychu, a orzeszki, pierniki muszą wisieć na choince cukierki także .W ubiegłe święta psica syna przez te pachnące pierniczki wywaliła choinkę. Narobiła kłopotu, więc teraz robię nietłukące sie ozdoby
GRAŻYNKO masz świętą rację
Teraz wszyscy na siebie tylko wilczym okiem patrzą i kombinują jakby tu drugiemu dokopać.
Mnie też terażniejsze święta nie cieszą jak dawniej, wolałabym żeby już było po nich. Jest to smutne stwierdzenie jedynie cieszę sie na Pasterkę i żeby było tak z 1/2 m śniegu
MATI przecież nie można pokazywać w koło tego samego ,wiec pomyślmy o cudnej, zielonej WIOŚNIE i jak wtedy w ogródku jest puuuuuusto a za chwilkę pojawia sie busz
Koniec marca 2014