nie tylko M. huitzilopochtli inne tez sobie radzą

Bardzo mnie cieszy Henryku, ze Ci sie rośliny i ich kwiaty podobały.hen_s pisze:Obie rośliny piękne, zdecydowanie ponad przeciętne mammillarie. Jestem pod wrażeniem!! I to o tej porze roku...
Nie Grażynko, choć szukam jakiegoś rozwiązania w tej kwestii jednak to dopiero na przyszłe zimowanie. Bo nic tak nie jest uciążliwe jak znoszenie roślin, jakoś z wynoszeniem nie ma tyle problemu ...Gaga1960 pisze: Czy ty masz Piotrze podgrzewaną szklarnię?
Fakt takie widoki zagłuszą przynajmniej trochę tą szarugę....Akwelan_2009 pisze:aż oczu nie można oderwać od takich kwiatuszków w te pochmurne, ponure dni - z wypielęgnowanymi roślinami tworzą
kompozycje, piękne bukieciki
.
mrooofka pisze:moim marzeniem jest posiadanie mammillarii która będzie się dzielić...wygląda to naprawdę niesamowicie
Żaneto cieszę sie -to chyba nadeszła pora abyś zaczęła w tym kierunku również się rozwijać ...piasek pustyni pisze:Jestem pod wielkim wrażeniem Mammillaria huitzilopochtli![]()
Piękna!!!
Zgodnie z pochodzeniem wiosna ...chromat pisze:no proszę za oknem jesienna depresja a u Ciebie wiosna
Leszku chyba ten okres sie kończy, jeszcze kwitnie może ze 2 szt. Czekam bardzo na kwiaty M. solisioides ale to musi trochę potrwać...leszek2 pisze:Mamilarki Ci się udały,pięknie zakwitływ taki ponury okres
a Ty masz Ciągle
przez takie widoki
U mnie lipa,co wypuści kwiatek ,to ten nie zdąży się całkowicie rozwinąć i zamiera..........za mało słońca.kospe pisze: Czekam bardzo na kwiaty M. solisioides ale to musi trochę potrwać..