ROZKAZUJ KRÓLOWO!!!

Śpieszę donieść, że upolowałam pięć Mammilari

Akwelan_2009 pisze:i na tą okazję "poszła do fryzjera", efekt piękne "uczesanie" - przepiękna roślina, nawet bez kwiatów.
DAK pisze:... Ach! Oglądam parapet, gdzie by takie cudo mogło zamieszkać. Tylko trud wynoszenia na zimowisko może mi te pomysły wybić z głowyNo ale z drugiej strony ..... jedna więcej
tak strasznie nie zmęczy.
Kasiu będę miała wystarczająco pieszczot gdy otworzysz paczkę i pokażesz jakie to Mammillarie upolowałaś
Grażynko one są przecież zaraźliweGaga1960 pisze:Czyżby nastała w końcu moda na mammillarie![]()
Plumoska śliczna.......życzę wielu kwiatków.
Henryku bardzo dziękuję za miłe słowa...i tak jak już wcześniej powiedziałeś...piórka podobają sięhen_s pisze:Wszystko ładne ale piórka Mammillaria plumosa zdecydowanie najładniejsze.
Czarny może Cię jeszcze zaskoczy zimą...życzę tego z całego sercaczarny pisze: /.../ aż skoczyłem do piwnicy zobaczyć swoją czy nie ma kwiatków. Niestety ta akurat nie ma...
Lucy moje plecione drzewko gruboszowe powstało 14 lipca tego roku i od tego czasu co trochę opisuję jego żywot...jak na razie ma się dobrzeonectica pisze: /.../ ale czy ja dobrze widzę, że Ty grubosza pleciesz?
DAK nie zastanawiaj się ni chwili...bierzDAK pisze: /.../ Chcę ją mieć !!!
Agnieszko a podpatruj, podpatruj...a wiosną zamów i zacznij tworzyć drzewkogapapl pisze:No to ja chyba sobie tylko będę podpatrywać u Ciebie gruboszka.
Miałam w planach zrobić taki warkocz jak Ty,ale coś zamówiona roślina do mnie nie dotarła ;(
brombiel pisze: DAK nie zastanawiaj się ni chwili...bierz![]()