Gdzie taką wycieczkę można wygrać? Też chce!

Zakupy w ilościach hurtowych.Będę zaglądać.
 Zakupy w ilościach hurtowych.Będę zaglądać.

Ja tez całe lato szalałam na zakupach,co chwile mówiłam,że to juz koniec i znowu cos taszczyłam na działkę.Nie mogę doczekac się wiosny,żeby zobaczyc efekty swojej pracy.Ciekawa jestem,jak u Ciebie będzie kolorowo,jak wszystko zacznie wyrastać.A powiedz,nie boisz się tych iglaków pod płotem?Drzewka sa śliczne,jak malutkie ale widziałam,jakie drzewiszcza porosły sąsiadom na działkach i teraz nie ma mozliwości aby się ich pozbyć,bo zezwolenie nie tak łatwo uzyskać.No chyba,ze chcesz miec duże drzewa to co innego.Ja zakupiłam działkę z młodymi drzewkami i postanowiłam nie czekać aż urosną i staną się problemem.
 Ja tez całe lato szalałam na zakupach,co chwile mówiłam,że to juz koniec i znowu cos taszczyłam na działkę.Nie mogę doczekac się wiosny,żeby zobaczyc efekty swojej pracy.Ciekawa jestem,jak u Ciebie będzie kolorowo,jak wszystko zacznie wyrastać.A powiedz,nie boisz się tych iglaków pod płotem?Drzewka sa śliczne,jak malutkie ale widziałam,jakie drzewiszcza porosły sąsiadom na działkach i teraz nie ma mozliwości aby się ich pozbyć,bo zezwolenie nie tak łatwo uzyskać.No chyba,ze chcesz miec duże drzewa to co innego.Ja zakupiłam działkę z młodymi drzewkami i postanowiłam nie czekać aż urosną i staną się problemem. To chyba ta Madera i kwiatowe kobierce zainspirowały Cie do poczynienia takich ogromnych zakupów
 To chyba ta Madera i kwiatowe kobierce zainspirowały Cie do poczynienia takich ogromnych zakupów  Wiosną efekt murowany
 Wiosną efekt murowany  . Wycieczkę miałaś cudną, teraz pewnie postarałabyś się uszczupać coś z tej roślinności
. Wycieczkę miałaś cudną, teraz pewnie postarałabyś się uszczupać coś z tej roślinności  Ciekawa jestem ile zajęło Ci posadzenie tych wszystkich cebul? Życzę Ci dalej mnóstwa pozytywnej energii i byle do wiosny
  Ciekawa jestem ile zajęło Ci posadzenie tych wszystkich cebul? Życzę Ci dalej mnóstwa pozytywnej energii i byle do wiosny 

Zdążysz sie jeszcze urzadzić,nie piekarnia.Jak nawet czegos nie wsadzisz w ziemię,zrobisz to za rok albo komus odstapisz.Zdrowie najwazniejsze.
 Zdążysz sie jeszcze urzadzić,nie piekarnia.Jak nawet czegos nie wsadzisz w ziemię,zrobisz to za rok albo komus odstapisz.Zdrowie najwazniejsze.

Gratulacje z okazji powiększenia rodzinki
 Gratulacje z okazji powiększenia rodzinki  , trzymam kciuki za szczęśliwe rozwiązanie
, trzymam kciuki za szczęśliwe rozwiązanie