dziękuję za przypomnienie przepisu na schabik, a czy możesz podać przepis na piernik? Rozumiem, że to tai który już teraz powinna zrobić, żeby sobie odpoczywał .
To szkoda,my uwielbiamy ło(so)sia .
Dobrze,że chociaż gościom smakowała.
Dziękuję za opinię i zdjęcie.
Może podziel się tym co Wam smakowało, chętnie wypróbuję nowości.
I o to chodzi, żeby każdy miał inne podniebienie. Tak, ważne że gościom smakowało.
Placek pijak, bo poszedł tak szybko, że nawet nie zdążyłam posmakować - a wszyscy zachwalali, że tak dobry.
Asiu pozwól , że pochwalę sie swoim pierwszym wyrobem z szynkowara którego stałam sie dwa dni temu posiadaczką Jeżeli uważasz , że zaśmiecam twój profil proszę usuń mój post
A oto moj boczek z szynkowara
Ooo, schabik dojrzewający ... Mmmm ... a ja wciąż nie mam czasu zabrać się choćby za chlebek który polecasz !! Jak długo i w jaki sposób przechowujesz taki schab ??