Nie mam obrazków włoskich.Obrazki plamiste mają zielone liście bez białych plam jak włoskie.Kwiat jest podobny ale plamiste mają chyba bordowe plamki.
Nie mam takiej fotki.Węższe liście należą do czosnka niedżwiedziowego a te strzałkowe to właśnie obrazki plamiste.
Iwonko- Nic im nie porobiło się.Kulek już dawno nie ma.Tak było 3 września.Jak zakwitną mniszki to podasz mi przepis na miodek.
A obrazki włoskie i u mnie się rozrosły, szkoda, że wcześniej nie wiedziałam Janku Do wiosny przejrzyj co byś chciał , czym mogę się jeszcze z Tobą podzielić
Nie Betinko, na łódzkie wzniesienia coś mokrego zaczyna z góry lecieć a na dole,jak wszędzie.Spokój i cisza jesienna a fiołki i róże to w mojej głowie kwitną.
I coś jeszcze było a w sercu ciągle maj. A od poniedziałku będzie raj.Wczoraj tak mi powiedział wąsaty pan.Nawet wierszem piszem. .
Iza- Musisz poprawić się w przyszłym roku.Bo skąd my,małe robaczki,mamy wiedzieć co nowego słychać na świecie. Jacek- Ja chcę tylko nie wiem jeszcze jak veto obejść.
Janku to na górze, to pierwiośnik?
Narcyzy przynajmniej nornice nie jedzą. Irysy piękne, tylko u mnie chorują ściółkowane korą.
Taniec towarzyski to konik mojego M, brał udział w turniejach.