Mój Raj cz. IV

Zdjęcia naszych ogrodów.
Zablokowany
Awatar użytkownika
MariaWy
1000p
1000p
Od: 3 lip 2011, o 22:12
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Re: Mój Raj cz. IV

Post »

Grażynko nie wiedziałam że jesteś taka szybka ;:7 jeśli ich nie spożytkowałaś jeszcze, to pewnie że wezmę ale dopiero w piątek bo jutro jadę do córki do szcz .
Będę sadziła nie ma co a Twoja działka jak zwykle wypielęgnowana ;:215 ;:215
Awatar użytkownika
amalia
500p
500p
Od: 15 lut 2011, o 16:32

Post »

Grażynko jestem w Twoim ślicznym ogrodzie...Aż mi się gęba uśmiechnęła jak zobaczyłam całe zagony warzywek....Jak bym swój zobaczyła..hihi..
warzywka i ziółka z kwiatkami też mam taką manię siania wszystkiego na przemian i w ten sposób cały ogród latem kwitnie...Widzę u Ciebie jest podobnie i bardzo ładnie,
to wygląda według mnie...Dotarłam do końca,, masz pięknie urządzony już ogród,, ;:138 ja dopiero zaczynam...
Marusia.
Pozdrawiam miłego dnia wszystkim..
http://forumogrodnicze.info/viewtopic.php?f=2&t=81576" onclick="window.open(this.href);return false;
Awatar użytkownika
gracha
1000p
1000p
Od: 23 maja 2012, o 21:49

Post »

mati1999 pisze:Jakie tam nudne widoczki :!: :shock: my takie kochamyyy !! i dawaj ich jak najwięcej bo nawet o tej porze ogrody są piękne ;:138 tylko trzeba to dostrzec ;:108
Mateusz widoczki jesienne nie są złe ,jednak wolę letnie,
DTJ_1 pisze:Grażynko jakie słodziaki Krasnoludek i Krakowaczka buziaczki od cioci Dorotki. ;:168
Dorotko ciociu - Krakowiaczka już wycałowania,Krasnoludek przez ekran bo daleko mieszka
Milcia120 pisze:Grażynko piękna działeczka a kwiatki w domu cudo, będę częstym gościem :)
Witaj Milcia w moim raju ogrodowo- domowym ,cieszę się że podobają Ci się moi podopieczni,zapraszam częściej
PEPSI pisze:Działka wysprzątana, przygotowana do snu zimowego. Warzywniak idealny ;:333 Nie pomogę z wysiewami ozimymi, bo tego do tej pory nie robiłam. Mój warzywniak też przekopany, zamknięty :D .
Hibiskus piękny. Miałam kiedyś, ale...zmarnowałam.
Małgosiu dziękuję za pozytywną ocenę działeczki, ;:180 czekam jeszcze z ocieplaniem roślinek bo jeszcze ciepło, wysieję oziminki na próbę,na wiosnę przykryję je włókniną ,a nuż uda mi się wyhodować wcześniej marchewkę,hibiskuski pięknie kwitną,szkoda Twojego
MariaWy pisze:Grażynko nie wiedziałam że jesteś taka szybka ;:7 jeśli ich nie spożytkowałaś jeszcze, to pewnie że wezmę ale dopiero w piątek bo jutro jadę do córki do szcz .
Będę sadziła nie ma co a Twoja działka jak zwykle wypielęgnowana ;:215 ;:215

Marysiu
,zapraszam w piątek do mnie do pracy po kwiatki,działkę obrobiłam trochę bo wszyscy czyszczą dookoła to i ja nie chcę być gorsza,może mniej pracy będzie na wiosnę
amalia pisze:Grażynko jestem w Twoim ślicznym ogrodzie...Aż mi się gęba uśmiechnęła jak zobaczyłam całe zagony warzywek....Jak bym swój zobaczyła..hihi..
warzywka i ziółka z kwiatkami też mam taką manię siania wszystkiego na przemian i w ten sposób cały ogród latem kwitnie...Widzę u Ciebie jest podobnie i bardzo ładnie,
to wygląda według mnie...Dotarłam do końca,, masz pięknie urządzony już ogród,, ;:138 ja dopiero zaczynam...
Amalio witam gościa,mój ogród bez warzyw nie mógłby funkcjonować,muszę coś mieć do rosołu i do schrupania,nie wyobrażam sobie przebywania na działce bez owoców czy warzyw,tu się skubnie tam się skubnie,dla dzieci i wnuków też wystarcza,dziękuję za pochwały , życzę powodzenia w tworzeniu Twojego ogródka,zapraszam częściej

dokupiłam do tego bucika

Obrazek

drugi ,to nic że w innym kolorze,

Obrazek

co ja zrobię że lubię takie pierdoły ;:306 miłego wieczoru :wit :wit :wit
Pozdrawiam Gracha
Mój Raj cz.5
Moje wątki
Awatar użytkownika
dorcia7
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 13 lip 2011, o 13:58
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.

Post »

Masz szczęście ,że trafiasz na takie "pierdoły"-buty urocze ;:333
DTJ_1
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 14 lis 2013, o 15:50

Post »

Rozumiem że coś powstanie w tych "pierdołach?", czy tak sobie kupiłaś...
Awatar użytkownika
Milcia120
500p
500p
Od: 1 lut 2014, o 12:18
Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.

Post »

Takie pierdoły ładnie się prezentują w ogrodzie
Opryskiwacze na lata - producent MAROLEX Sp.z o.o.
Awatar użytkownika
Kasiula17
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 18 lis 2013, o 22:22

Post »

Ogród nie ma co porównywać do lata i tęczy, to już jesień ale i trak dostrzegam tam piękno i kolory.
Żurawki rzucają się w oczy a zielone krzewy dodają smaku. ;:196
Super pierdoły. :tan
Awatar użytkownika
nifredil
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 26 mar 2012, o 23:21

Post »

Buty kapitalne, szczególnie ten pierwszy bardzo w moim guście. Czy one są betonowe?? Masz już plan na wykorzystanie nowych nabytków?
Awatar użytkownika
tesia39
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 9 kwie 2012, o 10:45

Post »

Mnie też buciorki przypadły do gustu ;:138
Awatar użytkownika
amalia
500p
500p
Od: 15 lut 2011, o 16:32

Post »

Buciki prawdziwe cudeńka ;:138 bardzo ładne też mi się podobają....U Ciebie widziałam dużo takich ślicznych ozdóbek.. ;:215
Marusia.
Pozdrawiam miłego dnia wszystkim..
http://forumogrodnicze.info/viewtopic.php?f=2&t=81576" onclick="window.open(this.href);return false;
PEPSI
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 20 sty 2013, o 10:54

Post »

Buty ;:215 A kolor zawsze możesz zmienić, jak coś nie będzie pasowało.Też lubię szpargałki w ogrodzie ... ;:224
Awatar użytkownika
anym
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 4 kwie 2013, o 19:01

Post »

Grażynko ogród wysprzątany i wciąż piękny ;:215 u mnie jakoś buro i wysprzątać porządnie na razie nie mam czasu bo zachciało mi się remontów. Przed domem mało wiele uporządkowałam, żeby ludzie nie gadali ;:306 ale ogród za domem masakra ;:223 ale powtarzam sobie, że nie tylko ogrodem człowiek żyje.
Buciki świetne ;:333 też lubię takie pierdoły i muszę się mocno powstrzymywać grzebiąc w starociach na rynku bo zwyczajnie już nie mam gdzie tego stawiam.
Jesiennego siania nigdy nie robiłam dlatego z ciekawością będę wyglądać wiosny u Ciebie.
Pozdrawiam ;:196
Wierzę, że są kwiaty, które się rodzą z spojrzeń ludzkich oczu. Anka
Moje wątki, Aktualny
Awatar użytkownika
Michasia1
200p
200p
Od: 6 lis 2014, o 22:03

Post »

witaj
Podziwiam Twoją różę chińską. Ja niestety nie mam ręki do roślin domowych :cry:
Ale Twoje roślinki są piękne :D
Awatar użytkownika
iwona0042
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 15 lis 2011, o 10:13
Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.

Post »

Ale fajne buciory masz ;:138
Awatar użytkownika
gracha
1000p
1000p
Od: 23 maja 2012, o 21:49

Post »

Witam kochani wieczorową porą ,właśnie dzisiaj pochowałam swoje działkowe pierdoły ,niech czekają do wiosny kiedy będę je rozstawiać wśród pięknie kwitnących kwiatów,mam nadzieję że zima szybko zleci i nie da się we znaki ,mroźniejsza ,śniegowa zima odwiedza kraje w których nie znano do tej pory prawdziwych zim ,chociaż w tym jest trochę sprawiedliwości ;:306

Dorotko7 latem siedzę w ogrodzie a jesienią i zimą buszuję po komisach za pierdołami,czasami uda mi się kupić coś ciekawego :wit

DorotkoDTJ to są malutkie buciki ,zastanawiam się jakie miniaturki w nie wsadzić,przez zimę coś wymyślę :wit

Milcia ozdóbki rozstawiam żeby było weselej w ogrodzie ,robię to m.in dla wnuków żeby dobrze się czuły :wit

Kasiulkajesienią coś tam zawsze jest do podziwiania ,jak nie u mnie to gdzie indziej,mam trochę zimozielonych i trochę żurawek ,jest gdzie oko zawiesić ,nawet sama trawa zielona odpręża oczy ,a wszysto to cieszy bo to moje ,przeze mnie i eMa stworzone :wit

Sabinko butki miniaturki są z tworzywa sztucznego ,chciałabym żeby w nich kwiatki rosły ,tylko nie wiem jakie,może malutkie rojniczki w nich zagoszczą :wit

Teresko pomysłowe wykonanie tych moich buciorków,szkoda że takie malutkie ,myślę o większych ,może kiedyś trafię :wit

Amalia ozdóbek mam sporo , marzą mi się też aniołki ,ale jakoś nie mogę spotkać w komisach,a na nowe to szkoda mi pieniędzy,bo szybko niszczeją na dworze, :wit

Małgoś cieszę się że wiele osób lubi szpargałki w ogrodzie,może niektórym osobom nie podoba się,ale to mój ogród i moje pierdołki :wit

Aniu jak wracam na zimę do domu to wtedy też widzę że mieszkanie potrzebuje remontu,muszę się zmobilizować,uciułać funduszy i do dzieła,jejku jak ja nie lubię remontów :wit
Aniu ogród nie zając nie ucieknie,jak nie teraz to na wiosnę można przygotować do sezonu,co zima to pierdółek mi przybywa ,bo mam więcej czasu na szukanie po komisach,
siania ozimego sama jestem ciekawa,co z tego będzie a co tam można spróbować,jak nic nie wyrośnie ,to więcej nie bedę siała :wit

Michasiu witaj w moim domu i ogrodzie,domowe roślinki jakoś mi rosną ,podlewam je raz w tygodniu w ten sam dzień a jest to niedziela,czyli raz od święta dostają wodę,nawóz na wiosnę i to wszystko,róże chińskie są śliczne jak kwitną ,bo jak liście zrzucają to już nie bardzo :wit

Iwonko udało mi się z Tymi buciorkami raczej,bo to miniaturki buciorów ;:306

Pozdrawiam , miłych snów , mój śpiący aniołek ;:19 pierwszy raz na naszej działeczce,pod opieką dziadków,Anulka smacznie spała,świeże powietrze i słoneczko wyjątkowo grzało 11 listopada ;:3

Obrazek

Obrazek
Pozdrawiam Gracha
Mój Raj cz.5
Moje wątki
Zablokowany

Wróć do „Mój piękny ogród. ZDJĘCIA OGRODÓW”