Będę sadziła nie ma co a Twoja działka jak zwykle wypielęgnowana

Mateusz widoczki jesienne nie są złe ,jednak wolę letnie,mati1999 pisze:Jakie tam nudne widoczki![]()
my takie kochamyyy !! i dawaj ich jak najwięcej bo nawet o tej porze ogrody są piękne
tylko trzeba to dostrzec
Dorotko ciociu - Krakowiaczka już wycałowania,Krasnoludek przez ekran bo daleko mieszkaDTJ_1 pisze:Grażynko jakie słodziaki Krasnoludek i Krakowaczka buziaczki od cioci Dorotki.
Witaj Milcia w moim raju ogrodowo- domowym ,cieszę się że podobają Ci się moi podopieczni,zapraszam częściejMilcia120 pisze:Grażynko piękna działeczka a kwiatki w domu cudo, będę częstym gościem
Małgosiu dziękuję za pozytywną ocenę działeczki,PEPSI pisze:Działka wysprzątana, przygotowana do snu zimowego. Warzywniak idealnyNie pomogę z wysiewami ozimymi, bo tego do tej pory nie robiłam. Mój warzywniak też przekopany, zamknięty
.
Hibiskus piękny. Miałam kiedyś, ale...zmarnowałam.
MariaWy pisze:Grażynko nie wiedziałam że jesteś taka szybkajeśli ich nie spożytkowałaś jeszcze, to pewnie że wezmę ale dopiero w piątek bo jutro jadę do córki do szcz .
Będę sadziła nie ma co a Twoja działka jak zwykle wypielęgnowana![]()
Amalio witam gościa,mój ogród bez warzyw nie mógłby funkcjonować,muszę coś mieć do rosołu i do schrupania,nie wyobrażam sobie przebywania na działce bez owoców czy warzyw,tu się skubnie tam się skubnie,dla dzieci i wnuków też wystarcza,dziękuję za pochwały , życzę powodzenia w tworzeniu Twojego ogródka,zapraszam częściejamalia pisze:Grażynko jestem w Twoim ślicznym ogrodzie...Aż mi się gęba uśmiechnęła jak zobaczyłam całe zagony warzywek....Jak bym swój zobaczyła..hihi..
warzywka i ziółka z kwiatkami też mam taką manię siania wszystkiego na przemian i w ten sposób cały ogród latem kwitnie...Widzę u Ciebie jest podobnie i bardzo ładnie,
to wygląda według mnie...Dotarłam do końca,, masz pięknie urządzony już ogród,,ja dopiero zaczynam...