Aniu, bardzo miło przeczytać, że już idzie ku dobremu. Przyznam, że mnie niepokoiło Twoje milczenie, ale nie chciałam Cię zamęczać natrętnymi pytaniami w tak trudnym dla Was czasie.
Też o tym pomyślałam, że te pojedyncze kwiaty jesieni, podobnie jak z przedwiośnia, doceniamy chyba bardziej, niż letni przepych.
Pozdrawiam, Anna.
Jak mówi prof. Bralczyk jest różnica, kiedy robimy komuś łaskę, a kiedy laske... Używajmy polskich znaków! Potencjalny ogród Anulli cz. 2
Aniu, witaj...
Dobrze czytać, że już najgorsze minęło... Serdeczności Wam zostawiam i oby wszystko już dobrze się skończyło i zdrówko było bez zarzutu...
Jesień maluje kolorami, zdjęcia hortensji przepiękne... U mnie z tym leżeniem, to zależy od krzaka... Im starszy tym lepszy...
Róże pewnie i zimą by kwitły, gdyby mrozu nie było... Wytrwałe są...
Aniu mam nadzieję, że wszystkie te choróbska już za wami ale myślę, że życzeń zdrowia nigdy dość, więc Aniu zdróweczka dla całej rodzinki
Ogrodowe obrazki wciąż zachwycające jakbyś zatrzymała lato
Wierzę, że są kwiaty, które się rodzą z spojrzeń ludzkich oczu. Anka Moje wątki, Aktualny
Aniu dużo zdrówka dla rodzinki, dla córy w szczególności.
Ta Wasza Fiona piękną kocicą jest. Chciałabym, by ktoś mi zrobił taki prezent. Bardzo bym chciała.
Piękne zdjęcia z ogrodu nam pokazujesz. Pozostało nam tylko wzdychanie i czekanie do wiosny.
Trzymajcie się cieplutko.
Witaj Aniu,choroby to najgorsze,co może nas dotknąć ,wtedy wszystko inne jest nieważne ale,cieszę sie ,że wszystko idzie do dobrego,i z całego serca jestem z Tobą,wszystko pomału się ustabilizuje,ogród jesienny ma takie uroki ,że czasem też trudno oderwać od niego oczy,pozdrawiam i życzę zdrówka dla wszystkich
Aniu kochana, czytałam o chorobie córki, dość długo mnie ostatnio nie było, więc mam nadzieję, że wszystko co najgorsze już za Wami, że jest już w domku i czuje już dobrze, czego serdecznie Wam życzę. Jejku jaką śliczną puchatą kuleczką była mała Fionka, była i jest przepiękna też jako dorosła dama